Ejek pcha resztę

HURREY

Uff, dane na 0 wyszły
Więcej linków do analizy rynków XTB nie będzie.
korekta do 3040rafmax pisze:macanie głownego kanału i TL wzrostowej z poczatku tygodnia - 1,3060
Niewem czy ktos zwraca uwage na takie rzeczy.... Prawie za kadzym razem kiedy w czwartek nastepuje zmiana sentymentu na duzym momentum i rynek nie wykonuje wiekszej korekty, w piatek nastepuje tak samo silna kontynuacja. Wedlug mnie bardzo profitowy pattern na przestrzeni ostatnich miesiecy.atlanticos pisze:jak zrobia trzeci raz w ostatnim tygodniu ten sam numer czyli dzida przed danymi i dzida w druga strone po danych to wymiekne
wymowne, czyli koniec na dzisiaj wzrostów po sesji pejsowBemowo pisze:Kabel w ważnym miejscu
Ale masz fajnego grida, fan VipeOutZielonaMgielka pisze:Niewem czy ktos zwraca uwage na takie rzeczy.... Prawie za kadzym razem kiedy w czwartek nastepuje zmiana sentymentu na duzym momentum i rynek nie wykonuje wiekszej korekty, w piatek nastepuje tak samo silna kontynuacja. Wedlug mnie bardzo profitowy pattern na przestrzeni ostatnich miesiecy.atlanticos pisze:jak zrobia trzeci raz w ostatnim tygodniu ten sam numer czyli dzida przed danymi i dzida w druga strone po danych to wymiekne
Grid, VipeOut... co to takiego?ForexTig3r pisze: Ale masz fajnego grida, fan VipeOut
sluszna uwaga, zwykle w czwartki rynek mnie probuje wydymac. bloody thursday!!!ZielonaMgielka pisze: Niewem czy ktos zwraca uwage na takie rzeczy.... Prawie za kadzym razem kiedy w czwartek nastepuje zmiana sentymentu na duzym momentum i rynek nie wykonuje wiekszej korekty, w piatek nastepuje tak samo silna kontynuacja. Wedlug mnie bardzo profitowy pattern na przestrzeni ostatnich miesiecy.