DayTrading: Piątek 15.03.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 15.03.2013
Chyba odwrót na edku z tego kanału...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
średnie, średnie
-- Dodano: pt 15-03-2013, 9:50 --
kabel podobnie....?
-- Dodano: pt 15-03-2013, 9:50 --
kabel podobnie....?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
mamy na edku 700 pipsow w dół, na kablu ponad 1500 - jak słyszę po 100 pipsowym odbiciu, ze zmienil sie trend, a główne linie trendu nadal nie ruszone, to już wiem czemu 80% ludzi traci na forexie....szkoda gadać
dopóki na edku nie pęknie 1.33 a na kablu 1.53 nawet nie ma co myśleć o zmianie kierunku głównego
dopóki na edku nie pęknie 1.33 a na kablu 1.53 nawet nie ma co myśleć o zmianie kierunku głównego
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Jesteśmy w dynamicznym oporze.
Nawet jeżeli oznaczenia są poprawne, to już nie muszą powstać nowe minima, kolejne fale mogą być już dość krótkie..
Analizując ruch ceny, a niektórzy tylko na tym się opierają to dla nich zmienił się trend.
ale jeszcze dzidy powinny spadać
Nawet jeżeli oznaczenia są poprawne, to już nie muszą powstać nowe minima, kolejne fale mogą być już dość krótkie..
Analizując ruch ceny, a niektórzy tylko na tym się opierają to dla nich zmienił się trend.
ale jeszcze dzidy powinny spadać
włączyłem teraz mt4 i patrzę na edka ? a tu poziom 1.23
przez chwilę poczułem, że na wakacje jadę w przyszłym tygodniu dopóki nie spojrzałem, że to wykres eur chf
przez chwilę poczułem, że na wakacje jadę w przyszłym tygodniu dopóki nie spojrzałem, że to wykres eur chf

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- richard.cali
- Pasjonat
po rajdzie edka o około 1500 pips w góre, i korekcie, krew zalewa jak słyszę że zmienił się trend, szkoda gadać, dopóki edek nie przebije 1.2900 nie ma co myśleć o zmianie kierunku głownego...atlanticos pisze:mamy na edku 700 pipsow w dół, na kablu ponad 1500 - jak słyszę po 100 pipsowym odbiciu, ze zmienil sie trend, a główne linie trendu nadal nie ruszone, to już wiem czemu 80% ludzi traci na forexie....szkoda gadać
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

I to mnie cholernie martwi co narysowałeścugan pisze:
Tania ropa dobrobyt na świecie. Korelacja SP 500 i oil się rozjechała, a szkoda bo wtedy kryzys murowany
trend to pojecie wzgledne, na swiecy 4h tez mozna wykreslic trend po 5-minutowkach, ktory w ciagu jednego dnia zmieni sie kilkukrotnie. o edku pisalem po przekroczeniu poziomow, o kablu na temat zamkniecia swiecy tygodniowej, a to juz cos do sprawy wnosi, bo jezeli przez kolejne 2-3 tygodnie zaobserwujemy wzrost o 500-600 punktow to nie mozecie powiedziev ze nie bedzie to trend wzrostowy.
nowa jakość
dobremolmomas pisze:włączyłem teraz mt4 i patrzę na edka ? a tu poziom 1.23