Widzę że promujesz bardzo xtb wiesz coś więcej o ich nowym pomyśle na konta pamm a moze będziesz u nich "dawcą" sygnałów ? Ploski broker a tą spółkę o0d kont pamm zarejestrował na Cyprze dla mnie to podejrzane
DayTrading: Czwartek 14.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.03.2013
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
bo w polsce się nie opłaca niczego robić, lepiej płacić połowę mniejsze podatki na cyprze.\
edek do 1.2985 i dałn
edek do 1.2985 i dałn
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- ForexTig3r
- Maniak
Nie, nie promuję XTB, ale podobają mi się bardzo analizy Daniela Kosteckiego i Przemysława Kwietnia. do końca następnego tygodnia jednak nie będzie D.Kosteckiego, także te analizy do tego czasu tak średnio polecam.Adam pisze:Widzę że promujesz bardzo xtb wiesz coś więcej o ich nowym pomyśle na konta pamm a moze będziesz u nich "dawcą" sygnałów ? Ploski broker a tą spółkę o0d kont pamm zarejestrował na Cyprze dla mnie to podejrzane
Nie interesuję się ich ofertą za bardzo bo jest dość słaba. Dlaczego rejestracja na Cyprze jest podejrzana

Wszyscy tam się rejestrują w celu ograniczenia jawności podatkowych jak i braku płacenia podatków.
Nie wiem nawet co to są konta pamm.
Z Polskich analityków wg. mnie nie ma lepszych, to może polecisz mi coś obcojęzycznego

NA edku podbitka do 9, potem spadamy zapewne jak wczoraj bo dziś znów dane z USA
Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 08:09 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
taka sytuacja,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
o godzinie 9 ogloszenie poziomu stop procentowych w szwajcarii, usd/chf na wsparciu. jakies pomysly?
nowa jakość
raczej stopy nie zminusują, a podnosić nie chcą bo franka słabego wolą. więc moim zdaniem duża niespodzianka by była jakby zmienili
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
to nie chodzi o podatki tylko na tego typu konta trzeba mieć zgodę knf a o to po ambergold jest ciężko w Polsce.Dlatego takie szukanie klienta za wszelką cenę jest mocno podejrzanemolmomas pisze:bo w polsce się nie opłaca niczego robić, lepiej płacić połowę mniejsze podatki na cyprze.\
edek do 1.2985 i dałn
Konta pamm to konta zarządzane przez brokera najprościej Ty dajesz kasę broker zawiera transakcje dostajesz tylko część zysków a straty ponosisz w całośći.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 08:15 przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
- ForexTig3r
- Maniak
Jakie są oczekiwania co do SNB 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
wyciaganie usd/chf, chyba ze to maturalny ruch, wczorajsza swieca prowzrostowa,
nowa jakość