DayTrading: Środa 13.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 13.03.2013
Też widzicie spadki na kangurze na d1, h1, m30 i m15?
Jedyny problem to dane jakie mają się pojawić o 1:30, mam nadzieję wcześniej zamknąć pozycję z zyskiem.
Jedyny problem to dane jakie mają się pojawić o 1:30, mam nadzieję wcześniej zamknąć pozycję z zyskiem.
- jurekszczurek
- Gaduła
ja nie mówię o nich pedały ale pedofile........roberttheus pisze:z czego te pedały się cieszą? kościół już dawno powinien przejść do lamusa historii i zakurzonej zamkniętej księgi przypomina mi się film EUROTRIP
sorry takie są fakty
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

Może będzie zaskoczenie bo będzie czarny a wtedy to już koniec świata... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- roberttheus
- Maniak
Amen...McBorsuk pisze:Może będzie zaskoczenie bo będzie czarny a wtedy to już koniec świata...
windsurfing na falach trendu
zbiera się zdrowo ostre katyroberttheus pisze: Amen...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
I po korekciecugan pisze:zbiera się zdrowo ostre katyroberttheus pisze: Amen...

nowa jakość
widze ze niektorzy znowu zaczynaja swoje przebakiwania o 1,33. czyzby chec swoistego rewanzu na rynku?
moze i bedzie ale jak sie trend odwroci, a odwroci sie jak sie odwroci...

Hej hej mistrzuniu, ale zauważylem, że tez próbujesz pod trend na kablu ciuchać pipsioryrafmax pisze:widze ze niektorzy znowu zaczynaja swoje przebakiwania o 1,33. czyzby chec swoistego rewanzu na rynku?

Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 20:14 przez handlare, łącznie zmieniany 1 raz.
nowa jakość
- roberttheus
- Maniak
popieram:-) jak bedzie to bedzierafmax pisze:widze ze niektorzy znowu zaczynaja swoje przebakiwania o 1,33. czyzby chec swoistego rewanzu na rynku?
windsurfing na falach trendu