hej mistrzu, piatka ze zauwazyłes, ale nie zauwazyłes ze od (chyba wczoraj) zagrywam (testuje) cos co sie zwie stefy SD. Głowna strategia bez zmianhandlare pisze:Hej hej mistrzuniu, ale zauważylem, że tez próbujesz pod trend na kablu ciuchać pipsioryrafmax pisze:widze ze niektorzy znowu zaczynaja swoje przebakiwania o 1,33. czyzby chec swoistego rewanzu na rynku?
moze i bedzie ale jak sie trend odwroci, a odwroci sie jak sie odwroci...
DayTrading: Środa 13.03.2013
Re: DayTrading: Środa 13.03.2013
- atlanticos
- Maniak

nie no...nie będzie korekt... wg niektórych poleci pionowa kreska w dół 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zauważyłem, rzadko piszę, ale duzo czytamrafmax pisze:hej mistrzu, piatka ze zauwazyłes, ale nie zauwazyłes ze od (chyba wczoraj) zagrywam (testuje) cos co sie zwie stefy SD. Głowna strategia bez zmianhandlare pisze:Hej hej mistrzuniu, ale zauważylem, że tez próbujesz pod trend na kablu ciuchać pipsioryrafmax pisze:widze ze niektorzy znowu zaczynaja swoje przebakiwania o 1,33. czyzby chec swoistego rewanzu na rynku?
moze i bedzie ale jak sie trend odwroci, a odwroci sie jak sie odwroci...
Nie bardzo mam czas żeby zagłębić się te strategie. Dzisiejsze zagranie na E/U to też było SD? bo nie pamietam?
Mi tez nie wyszło, zagrałem na wzrostową doji na h1 ale dane mnie wymiotły
O 21 stopy NewZeland a kiwi ma chęć spadać...
nowa jakość
- ZielonaMgielka
- Maniak

Zachowaj te szczeniackie teksty dla siebie albo zaloz temat dla tobie podobnych ignorantow. Ktos ci krzywde wyrzadza ?roberttheus pisze:ooo Argentyna ma swojego pupila.. nowa ojczyzna zbrodniarzy wojennych uciekinierów.. do tego franciszekniech go szlag jasny trafi
Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 20:26 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.
tak, przed południem zagrałem pod prad w oparciu o SD na edziu
było chyba w opisie btw...
było chyba w opisie btw...
Jestem za a nawet przeciw jak mawiał pewien Polak.atlanticos pisze:nie no...nie będzie korekt... wg niektórych poleci pionowa kreska w dół
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Nowy Papierz był jezuitą
Mario Draghi, wyedukowany przez jezuitów
Mario Monti był kontrolowany przez jezuitów
ciekawe ciekawe
a jezuici rządzą finansami świata
ciekawe ciekawe
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
jeszcze taka mała dygresja odnosnie 1,33 i ze to miałby byc tylko korekta
myslicie ze jakby jutro wyskoczyło 1.33 na blacie to zagrywlibyscie short? niech kazdy sobie odpowiem sam przed soba tylko szczerze...
patrzac na forum to czasem podbitka 50-70 pips powoduje ze juz zaczynamy powili wkraczac temat odwrocenia trendu i czy warto brac longi, z reszta widac to po statystykach u gory. nawet nie chce myslec co by sie stało jakby podbili chociaz do 1,32
myslicie ze jakby jutro wyskoczyło 1.33 na blacie to zagrywlibyscie short? niech kazdy sobie odpowiem sam przed soba tylko szczerze...
patrzac na forum to czasem podbitka 50-70 pips powoduje ze juz zaczynamy powili wkraczac temat odwrocenia trendu i czy warto brac longi, z reszta widac to po statystykach u gory. nawet nie chce myslec co by sie stało jakby podbili chociaz do 1,32
- roberttheus
- Maniak

Podobny do Piusa XII nie spodziewałbym się konkretnych działań raczej będzie kontrolowany
-- Dodano: śr 13-03-2013, 20:44 --
-- Dodano: śr 13-03-2013, 20:44 --
osobiscie mam oczekujace zlecenie S na 1.325rafmax pisze:jeszcze taka mała dygresja odnosnie 1,33 i ze to miałby byc tylko korekta
windsurfing na falach trendu
Jezuici powoli ujawniają swoją kontrolę nad finansami Europycugan pisze:Nowy Papierz był jezuitą
ciekawe ciekawe
http://radtrap.wordpress.com/2011/08/01 ... mi-europy/
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.