BO & FBO
Re: BO & FBO
Ja raczej Ci nie odpowiem przynajmniej narazie kompletnie się pogubiłem...
Ejka będę szukał buy jutro jeżeli nic się nie zmieni.. liczę na fbo na tym pinie na h4 od dołu potem wejście.
Od piątku troszkę się zmieniło moim zdaniem przebili tego pina spadkowego co prawda zrobili FBO na nim ale myślę, ze jest duże parcie do gory.
Obserwuje jeszcze Nzdchf na bui... już w nim bylem ale nie przebili górki wiec liczę na mała korektę i z powrotem do góry +10 pipsow ugrałem na nim.
Na noc wszystko zamknięte jutro zobaczymy.
Ejka będę szukał buy jutro jeżeli nic się nie zmieni.. liczę na fbo na tym pinie na h4 od dołu potem wejście.
Od piątku troszkę się zmieniło moim zdaniem przebili tego pina spadkowego co prawda zrobili FBO na nim ale myślę, ze jest duże parcie do gory.
Obserwuje jeszcze Nzdchf na bui... już w nim bylem ale nie przebili górki wiec liczę na mała korektę i z powrotem do góry +10 pipsow ugrałem na nim.
Na noc wszystko zamknięte jutro zobaczymy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: BO & FBO
Ja nie wiem chyba musze sobie spisać warunki wejścia na kartce i jeszcze przed każdym siadaniem do platformy czytać cały ten wątek od a do z:-D musze sobie usystematyzować wiedzę. Niby dziś widziałem piękne fbo na aud USD i nawet zadziałało na kilka pips ale później zwróciło a ja nie miałem już dostępu do platformy... Jak widzę np trade Czerwinka to cena po zajęciu przez niego pozycji leci na łeb na szyję a u mnie kręci się jak wacik w d...e i zeruje mnie....
Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
Najlepiej obserwować, rysować i trenować tu podpytać , tam podpatrzeć .
Czerwieniek zjadł już zęby na tym ... ale kiedyś był jak my .
Nam tez się uda.
Czerwieniek zjadł już zęby na tym ... ale kiedyś był jak my .
Nam tez się uda.
Ja też już zacząłem pisać wszystko na papierze.. od ogólnej oceny kierunku po sygnały wejścia. Przed tym nie ogarniałem nic i wszystko było na pałę i na 'wydaje mi się'. Teraz chyba jest trochę mniej 'wydaje mi się' ale droga jeszcze mega długa.
Chłopaki trzymajmy się razem, dzielmy się doświadczeniami i wiedza a będzie nam raźniej i na pewno szybciej dotrzemy do celu.
Daje dwa zrzuty gdzie mniej więcej tak to wygląda jakbym chciał chociaż nie jest to idealna sytuacja ale prawie, mieliśmy BO na górze, następnie minimalne FBO, właśnie te minimalne FBO mnie trochę martwiło ale było i już i dzisiaj dali potwierdzenie, czyli zrobili momo (ZL, czy jak zwał tak zwał) i następnie na M15 potwierdzili, czyli zrobili takiego wicka, ciało w porfit a wick w kierunku strat.
Nie wiem cz y dojdzie do TP i co zrobią ale ja lubię w takie coś wchodzić po prsotu mam jakiś komfort gry przy takich sytuacjach.
Nie wiem cz y dojdzie do TP i co zrobią ale ja lubię w takie coś wchodzić po prsotu mam jakiś komfort gry przy takich sytuacjach.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Czyli dla Ciebie fbo pokazuje jedynie kierunek rynku i szukasz potwierdzenia w momo.? Wejście po samym fbo jest obarczone dużo większym ryzykiem?
wiesz różnie według mnie jak chcemy zarabiać to tylko po potwierdzeniu 
Ale też zdaża mi się bez potwierdzenia wchodzić co różnie się kończy
Poza tym teraz gbp/cad nie wygląda super tak jak wcześniej zobaczymy jak to się skończy, potwierdzenie cały czas obowiązują na zrobili FBO na sell czego bardzo nie lubię więc bacznei obserwuję, być może wyjdę z pozycji i poczekam na lepszą okazję do wejścia ale według mnie nie ulega wątpliwości że powinni dojść do tego BO w jaki sposób to rynek pokaże

Ale też zdaża mi się bez potwierdzenia wchodzić co różnie się kończy

Poza tym teraz gbp/cad nie wygląda super tak jak wcześniej zobaczymy jak to się skończy, potwierdzenie cały czas obowiązują na zrobili FBO na sell czego bardzo nie lubię więc bacznei obserwuję, być może wyjdę z pozycji i poczekam na lepszą okazję do wejścia ale według mnie nie ulega wątpliwości że powinni dojść do tego BO w jaki sposób to rynek pokaże

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Ja czekam gdy po Fb tworzy się Zl, nastepnię jest cofka do zl, schodzę na m5 tam czekam na momo przy czym h4 musi być w moją stronę w moim kolorze
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.
zaccny pisze:Chłopaki trzymajmy się razem, dzielmy się doświadczeniami i wiedza a będzie nam raźniej i na pewno szybciej dotrzemy do celu.
jeszcze audusd, da sie tylko 3 załaczniki
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.