Poszukaj innego brokera. Leć do Bossy mam u nich konto i nie narzekam.
polaczekfx pisze:Witam widze ze same zle sprawy z tym Ironem wynikaja, mam pytanie do kogos kto tam ma rachunek odnosnie wyplat
jak to wyglada sa jakies problemy ???
polaczekfx pisze:Witam widze ze same zle sprawy z tym Ironem wynikaja, mam pytanie do kogos kto tam ma rachunek odnosnie wyplat
jak to wyglada sa jakies problemy ???
agatalucz pisze:Uważajcie na sposób realizacji zleceń Limit w lukach weekendowych.
W ostatniej luce na EurJpy straciłam około 17000 PLN, ponieważ 5 lotów otworzyli mi po cenie nierynkowej w luce.
W załączniku widać to. Od razu po otwarciu byłam stratna na zleceniach.
Sell Limity otworzyli po cenie w luce a Buy Stop po cenie otwarcia rynku.
Ewidentnie broker ma dużą przewagę nad klientami w systemie zleceń. Składałam reklamację i powiedzieli, że tak ma być i oni nie widzą problemu. Sama myślałam, że taka realizacja zleceń to już archaizm z czasów XTB kilka lat temu, ale jednak ten broker dalej to stosuje.
nie promuj, nie wartoAdamForexGuru pisze:promuję obecnie Urbańskiego
Na 10 stronie tego tematu też były 09 grudnia 2012:daromanchester pisze: Ostrzeżenia były tylko trzeba było poszukać.
Ludzie są uparci i graja przeciw trendowi :]MrYogi pisze: ... Ale teraz nasuwa się pytanie, skoro tak wciskają swoja ofertę, to najprawdopodobniej klienta maja gdzieś i liczą tylko na to aby mieć ich jak najwięcej. Kilkukrotnie widziałem podobne sytuacje i zawsze się tym kończyło ze z brokerem było coś nie tak.
Po tych telefonach generalnie odradzam tego brokera.
daromanchester pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/broker ... ml#p340774
Ostrzeżenia były tylko trzeba było poszukać.nie promuj, nie wartoAdamForexGuru pisze:promuję obecnie Urbańskiego