IronFx
Re: IronFx
czyli wpłacam 500 dostaje 500 mam 1000... ok jak przegram 400 to z bonusu jest mi odejmowane 200? i za 2 dni załóżmy odegram te 400 to mam to mam 1000 700 swoje 300 bonusu???? Czy jak to jest??
Jak przegrasz 400 to odejmują z bonusu 200 i od Ciebie 200.
Jak później się odegrasz i zarobisz 500. Wtedy masz w sumie 1 100. 500 to będzie bonus.
Jak później się odegrasz i zarobisz 500. Wtedy masz w sumie 1 100. 500 to będzie bonus.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
na stronie u nich ciągle wisi stara promocja do 31.12.12
oni nie wchodzą na swoją stronę?
Promocja przedłużona.jacek-g pisze:na stronie u nich ciągle wisi stara promocja do 31.12.12
Na angielskiej wersji strony zmieniona jako promocja z okazji roku węża

Natomiast na polskiej nic nie zmienione. Tak to jest jeśli ma się kilkanaście wersji językowych.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Czy IronFX udostępnia dane historyczne notowan ? ew. z jakiego okresu ?
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
promocja przedłużona i wystarczy wplacić 500 dolców ,czyli jakieś 1550 zł aby dostać bonus czyli poduszkę 1550 zł ,te wpłaty to w pln na konto w bnp paribas ?Akhh pisze:Promocja przedłużona.jacek-g pisze:na stronie u nich ciągle wisi stara promocja do 31.12.12
Na angielskiej wersji strony zmieniona jako promocja z okazji roku węża
Natomiast na polskiej nic nie zmienione. Tak to jest jeśli ma się kilkanaście wersji językowych.
Tak, do polskiego oddziału w Warszawie
-
- Gaduła
Można wpłacić w pln aby otrzymać bonus, czy tylko w usd, bo nigdzie nie zauważyłem o tym informacji.
EUR, USD, GBP, JPY, CHF, PLN i HUF to rodzaje walut w których można prowadzić rachunki w IronFX.
Złotówkowe depozyty klientów są przelewane do BNP Paribas Bank Polska Centrala na ulicy Suwak 3 w Warszawie.
Złotówkowe depozyty klientów są przelewane do BNP Paribas Bank Polska Centrala na ulicy Suwak 3 w Warszawie.
pytanko do tych co maja konto u nich. jaki jest sredni koszt otwarcia zlecenia na EURUSD? bedzie ponizej 1 pipsa?
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.