One Click
Re: One Click
Dziękuję za odpowiedź. Czekam z niecierpliwością na nowe funkcje i życzę dalszej owocnej pracy Panie Andrzeju.
Pozdrawiam
Marcin
Pozdrawiam
Marcin
Witam, na platformie mam otwarte 2 wykresy kabla z różnymi TF wstawiłem na oba OCT z różnymi numerami "magic" i z różnymi ustawieniami OCT niestety gdy otwieram zlecenie na jednym sl przeskakuje między wartością z jednego i drugiego wykresu. Jakieś sugestie jak ustawić OCT?
I druga sprawa przy otwieraniu platformy na obu wykresach kabla OCT przyjumje takie same ustawienia mimo że ustawiłem je inne. Za każdym razem gdy zamknę i otowrzę platformę tak się dzieje
I druga sprawa przy otwieraniu platformy na obu wykresach kabla OCT przyjumje takie same ustawienia mimo że ustawiłem je inne. Za każdym razem gdy zamknę i otowrzę platformę tak się dzieje
Cenka opada
Mam pytanie odnośnie OTC MINI - jest to wersja płatna czy bezpłatna dla kont real?
Na odpalonej platformie FXSALT real choć buźka jest i wyskakuje taki komunikat "2013.03.12 05:56:50 One Click Trader mini EURJPY,H1: loaded successfully" nie mogę tego odpalić.
Na odpalonej platformie FXSALT real choć buźka jest i wyskakuje taki komunikat "2013.03.12 05:56:50 One Click Trader mini EURJPY,H1: loaded successfully" nie mogę tego odpalić.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Witam OCT MINI jest bezplatne na kontach Real .
Proszę sprawdzić zakładke Strategie(Experts)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Na odpalonej platformie arm real choć jest buźka nie mogę tego odpalić.Pierz Andrzej pisze:Witam OCT MINI jest bezplatne na kontach Real .
konto Real
zakładka Strategie
One Click Trader mini EURUSD.arm,M30: Demo account licence only.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
działaPierz Andrzej pisze:Prosze pobrac ponownie. OCT mini
thx
Czy na demo Armady jest jeszcze dostępna wersja pełna czy tylko mini ?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
OCT mini jest niezleżnym produktem . U brokera Armada nadal jest dostępna pełna wersja.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Panie Andrzeju czy da się jakoś ustawić One Click aby po zawarciu transakcji pojawiały się linie aby juz na wykresie można było przesuwać sl i tp?