DayTrading: Poniedziałek 11.03.2013
- richard.cali
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 11.03.2013
Z Twojej analizy wynika że kupiłeś na demo...jesteś demoKratą więcBemowo pisze:Mi wszystko jedno czy będą wzrosty czy spadki. Jeżeli wyżej wejsziemy to z większej wysokości spadniemy
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

Dokładnie był hedge.richard.cali pisze:Z Twojej analizy wynika że kupiłeś na demo...jesteś demoKratą więcBemowo pisze:Mi wszystko jedno czy będą wzrosty czy spadki. Jeżeli wyżej wejsziemy to z większej wysokości spadniemy
To rachunek demo na którym testuję automat, działa na bardzo niskim interwale. Zarabia przy dużej zmienności
Hi dobre demokrata
Ostatnio zmieniony 11 mar 2013, 13:34 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.
ale tak niemrawo to dawno nie bylo
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- richard.cali
- Pasjonat
A to dziś duża zmienność bedzie...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- MowmiSasiad
- Pasjonat
Ja widzę dziś wzrosty, bo... w dłuższej perspektywie oczekuję spadków ;-) Wychodzę z założenia, że rynek będzie chciał oszukać większość ludzi tak jak to robi większość czasu. Ciekawym scenariuszem dla takiego założenia byłoby wyłamanie się górą z kanału spadkowego i dopiero wtedy mocne spadki. To oczywiście czysta spekulacja, a nie żadna AT.
Dla kabla to ostatnie miejsca z których może rozpocząć się korekta jeżeli nie wypadamy z kanału dziennego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z psychologicznego punktu widzenia Twoja teoria ma sens i się z nią zgadzam:DMowmiSasiad pisze:Ja widzę dziś wzrosty, bo... w dłuższej perspektywie oczekuję spadków ;-) Wychodzę z założenia, że rynek będzie chciał oszukać większość ludzi tak jak to robi większość czasu. Ciekawym scenariuszem dla takiego założenia byłoby wyłamanie się górą z kanału spadkowego i dopiero wtedy mocne spadki. To oczywiście czysta spekulacja, a nie żadna AT.
natomiast sygnały są na tyle pokręcone na różnych TF że ja na razie czekam:D tylko wolałbym nie czekać do następnego tygodnia bo normę jakąś trzeba wyrobić:P
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
jeszcze kabel na dziennym. Szpulka dla korekty byłaby mile widziana
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.