Dokładnie, dlatego zdecydowanie wolałbym wzrosty, jest to dla mnie bazowy scenariusz, iż byki wymęczą ostatki sił tak do 3200, a potem podłogi już nie będzie....Bemowo pisze:Mi wszystko jedno czy będą wzrosty czy spadki. Jeżeli wyżej wejsziemy to z większej wysokości spadniemy
DayTrading: Poniedziałek 11.03.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Poniedziałek 11.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Gaduła
Edek rzeczywiście dzisiaj kompletnie zamurowany dopóki nie odejdą od 1,3 w jedną lub drugą stronę to nie ma co na siłę pozycji zajmować. Trzeba poszukać innej pary do skalpu, Ja póki co skusiłem się na S na USD/CAD.
ja na kablu m1 widze lekki up za pare minut ale jak zobacze to uwierze:P
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Zerknij na H, jak dla mnie dali na zapowiedzi UP, ale główny ruch niekoniecznie będzie teraz, można czekać nawet do jutra.laktor pisze:ja na kablu m1 widze lekki up za pare minut ale jak zobacze to uwierze:P
mój kochany broker zrobił mi blackout na 2 sekundy przed tym jak bym sobie kilka pipsów wyrwał na tym upie o którym mówiłem a co do H1 pełna zgoda ale to nie znaczy że nie mam ochoty parunastu pipsów dziś ugrać ;]
- richard.cali
- Pasjonat
Kolega nowy, parupipsów na jakiej parze i góra czy dół?laktor pisze:mój kochany broker zrobił mi blackout na 2 sekundy przed tym jak bym sobie kilka pipsów wyrwał na tym upie o którym mówiłem a co do H1 pełna zgoda ale to nie znaczy że nie mam ochoty parunastu pipsów dziś ugrać ;]
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

-
- Gaduła
Jak dla mnie to kabla można z zamkniętymi oczami brać S pod korek.
przecież pisałem wcześniej że na kablu w górę, miałem rację zresztą.richard.cali pisze:Kolega nowy, parupipsów na jakiej parze i góra czy dół?laktor pisze:mój kochany broker zrobił mi blackout na 2 sekundy przed tym jak bym sobie kilka pipsów wyrwał na tym upie o którym mówiłem a co do H1 pełna zgoda ale to nie znaczy że nie mam ochoty parunastu pipsów dziś ugrać ;]
to że na forum krótko nei znaczy że nowy na forex, a "pare pipsów" na dobrym wolumenie jest warte grania jeśli się wie kiedy i jak to robić.
- richard.cali
- Pasjonat
no przecież że miałeś racje, zawsze masz, twoje oczy z avataru mówią to... 

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

wystarczy mi >80% racji
humorek dopisuje ale czy skuteczność też?
humorek dopisuje ale czy skuteczność też?