DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
Panowie lecimy na 1,4000

Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !
Nowy dzięki, ale raczej chodziło mi o to, że napisałeś o armadzie i myślałem, ze armada ma jakies dobre warunki do piramidowania, lepsze od innych brokerów.
- roberttheus
- Maniak

docelowo bardziej jest to prawdopodobne niż 1.2 ale najpierw niech dojdzie do 1.32 to będzie okWalkiria pisze:Panowie lecimy na 1,4000![]()
![]()
windsurfing na falach trendu
nie wie czy lepsze ale prowizja niska spready tez no i jesli chodzi o lewar 1 :500 dopytywalem sie co nie co to tyle co wiem co mi mowil koles jedno ale ze nie przepadaja gdy sie gra pod danekupidyn pisze:Nowy dzięki, ale raczej chodziło mi o to, że napisałeś o armadzie i myślałem, ze armada ma jakies dobre warunki do piramidowania, lepsze od innych brokerów.
roberttheus pisze:docelowo bardziej jest to prawdopodobne niż 1.2 ale najpierw niech dojdzie do 1.32 to będzie okWalkiria pisze:Panowie lecimy na 1,4000![]()
![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Dojdzie dojdzie spokojnie tylko najpierw wyczyści depo kilku osobom . Forex jest dla twardzieli i dla mnie 
z takimi tekstami na bankier forum zapraszamWalkiria pisze:Dojdzie dojdzie spokojnie tylko najpierw wyczyści depo kilku osobom . Forex jest dla twardzieli i dla mnie
Nowy chociaż dzisiaj przy święcie kobiet byś se odpuścił . Zresztą i tak mam szampański humor 1.4 górą !!!!
Walkiria pisze:Nowy chociaż dzisiaj przy święcie kobiet byś se odpuścił . Zresztą i tak mam szampański humor 1.4 górą !!!!
to swieto komunistyczne
- zastapmnie
- Pasjonat

kangur jest w ciekawej konstrukcji geometrycznej:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...