I pewnie 10% miesiecznego drawdownu?św. Franciszek pisze:no to Wy macie 30 % rocznie, a ja mam 100-300 % w ciągu m-sca

Taka wypowiedz wiele mowi o sumie jaka aktualnie obracasz.
I pewnie 10% miesiecznego drawdownu?św. Franciszek pisze:no to Wy macie 30 % rocznie, a ja mam 100-300 % w ciągu m-sca
no ja myśle o zamknięciu tego w następnym tygodniu... na pierwszym oporzeZielonaMgielka pisze:Personalnie bardziej bym obstawial spadki w srednim terminie na tej parze. Nie widze narazie zadnych objawow konca popytu na USD tym bardziej po dzisiejszym NFP ktore prawdopodobnie okaze sie kolejnym pretekstem do wczesniejszego zakonczenia QE.atlanticos pisze:na kiwi wymyśliłem coś takiego z szerokim stopem - co Wy na to? Kiwi ma to do siebie że często buja po kilkadziesiąt pipsów w dwie strony a że spread dodatni to na weekend sobie zostawie - a co mi tam
http://screencast.com/t/ohUP6feoB
sporo kapitału wpadło to niech cześć przez weekend popracuje...może jakaś luka będzielaktor pisze:miałeś na dziś dać spokój i cieszyć się weekendem:P
atlanticos pisze:sporo kapitału wpadło to niech cześć przez weekend popracuje...może jakaś luka będzielaktor pisze:miałeś na dziś dać spokój i cieszyć się weekendem:Pszare komórki jednak chciały popracowac wiec oglądam mecz, puściłem kiwi i czytam sobie nasze forum i podziwiam te zwroty po 300% miesięcznie choc bez zazdrości - raczej z politowaniem