DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
Jaki cel na dziś? Dojeżdżamy do wsparcia 1.2970?
Bo ciągnie go w dół nieźle
Bo ciągnie go w dół nieźle
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 14:47 przez omi7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
a ja Wam mówię że pójdzie UP
hahahah

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- atlanticos
- Maniak
jak pokazalem dzis kanal d1 to ktos sie przyczepil ze zle narysowany.... pisałem wtedy że bałbym sie w tak silnym trendzie spadkowym na gornej bandzie L-ke postawi...Tommy_Boss pisze:A PAMIĘTACIE JAK WCZORAJ RYSIEK KLIKAŁ ŻE EDEK WRÓCI Z KĄD PRZYLAZŁ !!!!!!!!!!!!
TEN GOŚCIU CO KLIKAŁ DZIŚ O KRABIE TEŻ MIAŁ RACJĘ !!!![]()
![]()
a dla Ryszarda

PipsKong pisze:a ja Wam mówię że pójdzie UPhahahah
teraz to już może iść nawet na biegun północny...ale raczej 1.29 ma jako cel choc niekoniecznie dzis
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 14:49 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- Tommy_Boss
- Pasjonat
blesS pisze:Jak mozna miec MC przy ruchu 80 pips.Tommy_Boss pisze:JA PIERDOLE " MC " !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
MOŻNA JAK SIE Z WIELKOŚCIĄ POZYCJI PRZESADZI !!!!!!!!!!
to sie nazywa zachłanność !!!!!!!
-- Dodano: pt 08-03-2013, 14:49 --
OCZYWIŚCIEatlanticos pisze:jak pokazalem dzis kanal d1 to ktos sie przyczepil ze zle narysowany.... pisałem wtedy że bałbym sie w tak silnym trendzie spadkowym na gornej bandzie L-ke postawi...Tommy_Boss pisze:A PAMIĘTACIE JAK WCZORAJ RYSIEK KLIKAŁ ŻE EDEK WRÓCI Z KĄD PRZYLAZŁ !!!!!!!!!!!!
TEN GOŚCIU CO KLIKAŁ DZIŚ O KRABIE TEŻ MIAŁ RACJĘ !!!![]()
![]()
a dla Ryszarda- należy mu się

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
grajac max z lewarem 1:888blesS pisze:Jak mozna miec MC przy ruchu 80 pips.Tommy_Boss pisze:JA PIERDOLE " MC " !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()

nowa jakość
Nigdy bym się na taki lewar nie porwałhandlare pisze:grajac max z lewarem 1:888blesS pisze:Jak mozna miec MC przy ruchu 80 pips.Tommy_Boss pisze:JA PIERDOLE " MC " !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A miało być tak pieknie !!!!!!!!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 14:56 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
widzicie jamnika po 124,6 ??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
Jakby nie bronili tak na siłę tych kanałów to na edku już by było 2660 co najmniej.
To głównie zasługa Jena
3020 złamane ...
To głównie zasługa Jena
3020 złamane ...
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 14:56 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Tommy_Boss
- Pasjonat
JA TEŻ !!! 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 14:58 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.