klimokrates pisze:Realne ?Mpapiez pisze:Jak myślicie, realne ?:P
Wszystko jest możliwe, tylko między sytuacją obecną a tą co pokazujesz jest mała różnica.
Teraz na H4 masz trójkę hossy.
Nie wiem, ty na siłe szukasz tych spadków ?
klimokrates pisze:Realne ?Mpapiez pisze:Jak myślicie, realne ?:P
Mpapiez pisze:klimokrates pisze:Realne ?Mpapiez pisze:Jak myślicie, realne ?:P
Wszystko jest możliwe, tylko między sytuacją obecną a tą co pokazujesz jest mała różnica.
Teraz na H4 masz trójkę hossy.
Nie wiem, ty na siłe szukasz tych spadków ?
a okNowy500 pisze:co do elliota to piata fala moze sie rownie dobrze zamknac na 325 i tez bedzie koniec 5tej fali. Moglbys tego kraba pokazac na wyresie?Migel777 pisze:na H1 mamy 5 fale ktora odbila sie od 144%fibo a na m15 kraba na down
klimokrates pisze:
wow wow chyba nie zrozumiałeś, chill ! tam mam TP
no w sumie jezeli 3 nie jest rowna 1 to 5 nie moze byc wydluzonaale to teoriaNowy500 pisze:co do elliota to piata fala moze sie rownie dobrze zamknac na 325 i tez bedzie koniec 5tej fali. Moglbys tego kraba pokazac na wyresie?Migel777 pisze:na H1 mamy 5 fale ktora odbila sie od 144%fibo a na m15 kraba na down
nie mówię, że dzisiaj tam dojdziemy.Mpapiez pisze:klimokrates pisze:
wow wow chyba nie zrozumiałeś, chill ! tam mam TP
Grubo, wysoko celujesz
. Faktycznie źle cię zrozumiałem.
Zobaczymy jak payrollsy , ja tam na wszelki wypadek zabezpieczony siedzę.
no tak ale co do elliotta to tam jest mnostwo sposobow zeby kazdy ruch wytlumaczyc i bedzie zgodny z teoria, stad moj brak zaufania do tego i nawet nie chce sie az tak bardzo zaglebiac. ale faktycznie z ht wychodzi ze spadki na leb na szyjeMigel777 pisze:no w sumie jezeli 3 nie jest rowna 1 to 5 nie moze byc wydluzonaale to teoriaNowy500 pisze:co do elliota to piata fala moze sie rownie dobrze zamknac na 325 i tez bedzie koniec 5tej fali. Moglbys tego kraba pokazac na wyresie?Migel777 pisze:na H1 mamy 5 fale ktora odbila sie od 144%fibo a na m15 kraba na down