Watykan ma swoja walutę euro z wizerunkiem papieża Jana Pawła II,,,, A w ostatnim czasie pojawiły się monety z wizerunkiem papieża Benedykta VI.PipsKong pisze:hahahaha pod konklawe Watykan wypuści swoją walutęBOCZEK pisze:a pod konklawe co zrobią??
DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
na edku jeszcze brakuje trochę, patrz h4Mpapiez pisze:kolejny opór strzelił.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:na edku jeszcze brakuje trochę, patrz h4Mpapiez pisze:kolejny opór strzelił.
1.3120 pękło.
Teraz masz kolejny na 1.3150. Jak by i on strzelił, to lecimy do nieba.
Mpapiez pisze:kolejny opór strzelił.
jaki opor opor dopiero na 131 40- 60
Wyglada na to że się deko pospieszyłeś długoterminowo to wygląda to pro wzrostowo przecież ostatnie spadki to tylko korektaNowy123 pisze:http://www.bankfotek.pl/image/1438245.jpeg L pozamykane S wziete chodz moze byc plaska znowu korekta dzis PIatek wiec mogaA HT zrobic na koniec by pozamykac pozycje zobaczymy nie duze pozycje i blisko SL nie ma co ryzykowac
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
12:00 EUR Niemiecka Produkcja Przemysłowa (raz w miesiącu) 0.0% 0.5% no i wyszko jas pod co SL czyszcili 

Nowy123 pisze:Mpapiez pisze:kolejny opór strzelił.
Tam jest następny. Wczorajsze "20" miałeś oporowe. Przewiń sobie wykres w lewo i sprawdź jak nie wierzysz.
Tak przy okazji, jak już tyle podbili do góry, to wydaje mi się że z ciekawości posmyrają "50" ;P.
No dane niewiele gorsze od oczekiwanych. Pewnie już to zdyskontowali.
Mpapiez pisze:Nowy123 pisze:Mpapiez pisze:kolejny opór strzelił.
Tam jest następny. Wczorajsze "20" miałeś oporowe. Przewiń sobie wykres w lewo i sprawdź jak nie wierzysz.
Tak przy okazji, jak już tyle podbili do góry, to wydaje mi się że z ciekawości posmyrają "50" ;P.
No dane niewiele gorsze od oczekiwanych. Pewnie już to zdyskontowali.
dax na szczytach itp tez zdyskontowane marna odicie w UE - dystrybucja ostania fala UP wlasnie sie robi ja juz od 8000 na S kranik z USD sie zamknie i bedzie ladna korekta bo balony nadmuchane juz ladnie sa

- atlanticos
- Maniak
usdpln na wsparciu... 3.15
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
3 hossy---flaga
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.