DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
marazm czekac trzeba do 12
na co? na big bena?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tak czulem teraz pod dane wyciaganie EDZIA
a pod konklawe co zrobią??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
spodziewasz sie gorszych danych niz prognozowane? a ja mysle ze rynek wlasnie dyskontuje te informacje...Nowy123 pisze:tak czulem teraz pod dane wyciaganie EDZIA
nowa jakość
KONIEC ŚWIATABOCZEK pisze:a pod konklawe co zrobią??
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ja wybiorą blacka to będzie że Nostradamus juz to przewidzial dawno temu !!BOCZEK pisze:a pod konklawe co zrobią??
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
i ten news jest juz w cenie!!!Tommy_Boss pisze: Ja wybiorą blacka to będzie że Nostradamus juz to przewidzial dawno temu !!
nowa jakość
hahahaha pod konklawe Watykan wypuści swoją walutęBOCZEK pisze:a pod konklawe co zrobią??

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!