co masz za platformę jeśli można wiedzieć ?Tommy_Boss pisze:Mam 23 pipsy spredu na Edku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Tommy_Boss pisze:Mam 23 pipsy spredu na Edku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
W tej chwili jestem na XE Markets !!!!!!klimokrates pisze:co masz za platformę jeśli można wiedzieć ?Tommy_Boss pisze:Mam 23 pipsy spredu na Edku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Niech zgadnę takie konie to robi chyba tylko XTB ?koniaczek pisze:Tommy_Boss pisze:Mam 23 pipsy spredu na Edku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ja dzis miałem nie wiem jak duzy ale wzięło SL który powinien pozostac nietkniety a po otworzeniu kolejnej pozycji nie mogłem wbić jej SLakt óry wynosił min 30 pip(notacja 4 cyfry po , )!!!!
popatrz na to http://www.wolframalpha.com wbijasz równanie i Ci rozwiązujeBOCZEK pisze:sory ze nie w temacie, ale potrafi ktoś rozwiązać taką nie równośc
F1*b>F1*a ??? mam dane tylko F1 i a, ewentualnie b=a/2
-- Dodano: czw 07-03-2013, 23:05 --
czyli że F2=2*F1 ??? dobrze?
w samą 10.klimokrates pisze:Niech zgadnę takie konie to robi chyba tylko XTB ?koniaczek pisze:Tommy_Boss pisze:Mam 23 pipsy spredu na Edku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ja dzis miałem nie wiem jak duzy ale wzięło SL który powinien pozostac nietkniety a po otworzeniu kolejnej pozycji nie mogłem wbić jej SLakt óry wynosił min 30 pip(notacja 4 cyfry po , )!!!!
BOCZEK pisze:tommy, ile masz miejsc po przecinku na edku???