DayTrading: Czwartek 7.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 mar 2013, 00:05

Wzrost
27
52%
Bez zmian
6
12%
Spadek
19
37%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 7.03.2013

Post autor: Tommy_Boss »

Mpapiez pisze:
Tommy_Boss pisze:
Mpapiez pisze:Edek nam się zawiesił :P...
Jak myślisz Edek do jutra w konsoli będzie ??

Moim zdaniem zachwile 1.3110 wybiją i poleci wyżej jeszcze. To dopiero połowa sesji USA.

Cena wisi może 3-4 pipsy pod tym pozionem. Powyżej są buy stop loss ordery, co powinno małego spike'a wywołać.

Teraz lub za godzine pewnie ruszy. Zauważyłem że największe szarpnięcia są zawsze koło 35-45 minuty. Może wynikać to z tego, że banksterka chce świeczkami godzinowymi kręcić.

Dałeś mi do myślenia z tymi czasami ( jeszcze brak doświadczenia ale.... wszystko przyjdzie z czasem ) :564:
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
omi7
Gaduła
Gaduła

Post autor: omi7 »

Za to chyba będzie jeden z rekordowych tematów, sugeruję UP z TP na 38 stron (szalejemy bez SL) :)
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Nowy123 »

maskra na E J po 10 8 pipsa ruchy na sklapa

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: pr7emo »

na edku o tej porze momentum wygasło :roll:
ciekawe czy ejek i uj skorekcą w dół, na tą chwilę nie widzę żadnego przystanku w postaci fibo, bądź poziomu 124, gdzie brakuje mu 30 pipsów w dół

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: szczudlo6 »

Nowy123 pisze:maskra na E J po 10 8 pipsa ruchy na sklapa

to i tak dobrze ja na skalpa złapałem 5 pipsów :]

-- Dodano: 07 mar 2013, 19:54 --
omi7 pisze:Za to chyba będzie jeden z rekordowych tematów, sugeruję UP z TP na 38 stron (szalejemy bez SL) :)

chyba bawie się z Toba z tą eLką :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Post autor: ForexTig3r »

Mpapiez pisze:Piwko rafmax - widzę ze ty trzeźwo na świat patrzysz.

Prawda jest taka że PO rozpieprzyło ten kraj, a popierane jest tylko dlatego żeby Kaczorek nie rządził.

Ostatni wielki sukces słońca PERU bo przywiózł z Unii 300 mld euro na 7 lat.

Szkoda że nie wspomniał o tym, że nasza gospodarka straci prawie 1,5 biliona euro z tytułu opłat klimatycznych od zanieczyszczeń w podobnym czasie.

Idźcie w hooy z takim rządem. Niech jeszcze wprowadzą EUR, zaczniemy zarabiać po 500 na łeb i oczywiście ceny podstawowych artykułów zrównają się z zagranicznymi - bo jak to niemiec ma drożej za chleb płacić ?
A za PiS te 1,5 biliona z tytułu opłat klimatycznych od zanieczyszczeń by nie zostało straconych !?

JA tam nikogo nie popieram, bo jak powiedziałem wszyscy są beznadziejni, PO to najmniejsze zło.
Takie rozmowy o polityce to naprawdę bezproduktywnie stracony czas.

Najwięcej możemy zrobić czynami nie biadoleniem, dlatego najlepiej jest się wstrzymać od powielania tego i tym samym podkręciania polityków i mediów ...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Mpapiez

Post autor: Mpapiez »

ForexTig3r pisze:
A za PiS te 1,5 biliona z tytułu opłat klimatycznych od zanieczyszczeń by nie zostało straconych !?

JA tam nikogo nie popieram, bo jak powiedziałem wszyscy są beznadziejni, PO to najmniejsze zło.
Takie rozmowy o polityce to naprawdę bezproduktywnie stracony czas.
Nie wiem co by było za "PiS" bo to te rumburaki teraz siedzą a nie inne. Są różne drażniące tematy - np. ostatnio o mały włos to najmniejsze zło Ci nie zrobiło z Polski drugą Holandię.

Gadka o polityce faktycznie stracony czas i często przyczyna konfliktów - dlatego głębiej się w to nie mam zamiaru wdawać.

Kto by nie rządził, grunt to się patrzeć na swoje podwórko i jakoś pchać życie do przodu.

Awatar użytkownika
omi7
Gaduła
Gaduła

Post autor: omi7 »

Coś jakby spadającą gwiazdę widzę na H1... Martwić się?

I jeszcze jedno.. Kto jeszcze coś o polityce (nie związanej z polityką monetarną) napisze ten Kaczor albo Donald!!!
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 19:03 przez omi7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Post autor: ForexTig3r »

Nowy123 pisze:oporek na h 4 124 27 30 okolice pod nastepna zabawa jak dojada

EUR USD 1347
Po ruchach ejka widać, że to fala 5 w fali 3....
Ale to tam ejek TFE nie zawsze obowiązuje, na następnym Kwietniowym posiedzeniu nowego już rządu co przewidujesz, fajerwerki :?:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Mpapiez

Post autor: Mpapiez »

omi7 pisze:Coś jakby spadającą gwiazdę widzę na H1... Martwić się?
To bardziej doji jest niż spadająca gwiazda.

Poza tym jesteśmy na wsparciu (już nie na oporze), a poniżej masz mocniejsze strefa wsparcia aż do "70", dlatego ja chrzanie system siedzę w elkach.

Nie wierzę w to, że się goldmany nie pokuszą żeby 1.3150 odklepać.

Zablokowany