DayTrading: Czwartek 7.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 7.03.2013
Ujek oszalał.
http://fakty.interia.pl/wyniki-ankiety- ... ,qId,63007
zwykle w internecie to pis cieszył się mniejszym poparciem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
klimokrates pisze:Zapominacie o jednej ważnej rzeczy, siła tego wzrostu, ADX tutaj bardzo się przydaję, jeżeli na interwałach H1 - H4 wzrasta to nie ma sensu szukać odwrotu żaden inny wskaźnik wtedy nie działa, każdy ruch w dół to będzie korekta.rafmax pisze:Ufam ze dadza zarobic wiecej niz 1 pips jak to miało miejsce przed południem przy pierwszym setupie
Moze i masz racje, ale zapominasz o jednej waznej rzeczy - nie uzywam zadnych wskazników

Poza tym nie lekcewaz gry z trendem H4 i SR'ów.

- klimokrates
- Pasjonat
Nie lekceważę, tylko kiedyś trendy się odwracają i jak jest silny ruch to opory i wsparcia jednak też pokonuję, hm ?rafmax pisze:klimokrates pisze:Zapominacie o jednej ważnej rzeczy, siła tego wzrostu, ADX tutaj bardzo się przydaję, jeżeli na interwałach H1 - H4 wzrasta to nie ma sensu szukać odwrotu żaden inny wskaźnik wtedy nie działa, każdy ruch w dół to będzie korekta.rafmax pisze:Ufam ze dadza zarobic wiecej niz 1 pips jak to miało miejsce przed południem przy pierwszym setupie
Moze i masz racje, ale zapominasz o jednej waznej rzeczy - nie uzywam zadnych wskazników
Poza tym nie lekcewaz gry z trendem H4 i SR'ów.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
pr7emo pisze:http://fakty.interia.pl/wyniki-ankiety- ... ,qId,63007
Zdrajca już długo nie pociągnie....
nie wiem, czy zauwazyliscie ale na funciaku pojawiła sie formacja katapulty. Na załączonym obrazku widac juz wielką kule forsy na kilka dziesiąt tysięcy lotów.
a tak powaznie, jakies koncepcje co do kabla?

overall pisze:nie wiem, czy zauwazyliscie ale na funciaku pojawiła sie formacja katapulty. Na załączonym obrazku widac juz wielką kule forsy na kilka dziesiąt tysięcy lotów.
![]()
Skąd wy takie dziwne formacje bierzecie %-).
Ostatnio słyszałem o formacji kostuchy i też ni hooya nie wiem ocb

Ps. Jak zaczynałem i nie wiedziałem co to są te RGR czy oRGR, to jak coś takiego widziałem to zawsze mówiłem, że mi się "taaki hooy" na wykresie zrobił

uwazac szukamy S goldmany UJ target zrobily widac ladnie po zlecaniech i ruchu
od wczoraj nocy czekalem zeby dac s, moment swietny "pure" do 1.5 bez udziwnien, mimo formacji katapultyoverall pisze:nie wiem, czy zauwazyliscie ale na funciaku pojawiła sie formacja katapulty. Na załączonym obrazku widac juz wielką kule forsy na kilka dziesiąt tysięcy lotów.
![]()

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Nowy500 pisze:od wczoraj nocy czekalem zeby dac s, moment swietny "pure" do 1.5 bez udziwnien, mimo formacji katapultyoverall pisze:nie wiem, czy zauwazyliscie ale na funciaku pojawiła sie formacja katapulty. Na załączonym obrazku widac juz wielką kule forsy na kilka dziesiąt tysięcy lotów.
![]()
WIDZE TO PODOBNIE