DayTrading: Czwartek 7.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 mar 2013, 00:05

Wzrost
27
52%
Bez zmian
6
12%
Spadek
19
37%

Liczba głosów: 52

Mpapiez

Re: DayTrading: Czwartek 7.03.2013

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Ludzie, trendy nie trwają wiecznie, a wy dziś próbujecie z tak ogromnymi świeczkami walczyć że szkoda słów.
Na korekty przyjdzie czas czy tam zjazdy, ale pewnie najwcześniej w poniedziałek.

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

Mpapiez pisze:Ludzie, trendy nie trwają wiecznie, a wy dziś próbujecie z tak ogromnymi świeczkami walczyć że szkoda słów.
Na korekty przyjdzie czas czy tam zjazdy, ale pewnie najwcześniej w poniedziałek.

moze, taki system, fundamentem mojego jest nie kopac sie z h4. Mimo wypowiedzi zapowiedzi plotek i faktow, jak chociaz jednego sr z h4 przetestuja od gory to uznam ze jest odwrocenie. 3a grac swoje :)
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ja kS zapakowa na U J E J troszke mniej :) GOldmna swoej zrobi lteraz korekta :)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

pr7emo pisze:indeks dolara mocno zapikował, on jest bardziej trendotwórczy od edwarda ;p

-- Dodano: czw 07-03-2013, 16:19 --

musi być jakaś konkurencja żeby sytuację polityczną odświeżyć, kto wie jakie wały nakręcili przez tą podwójną kadencję, chyba nie wierzysz w czyste ręce?
Gdzieżby czyste ręce :?: :!:
Żaden polityk nie ma chyba czystych rąk.
PO to Poznańska hołot-ka.
Nie wydaje mi się jednak by było to możliwe. Nie ma nikogo nowego prócz Palikota, który gra pod to co pasuje aktualnie...
Zresztą nawet jeśli był by ktoś nowy to pewnie by się znacznie nie różnił, bo ogólny standard polskiej sceny politycznej jest mizerny.
Najbardziej odmienny była by nowa prawica i JKM :) Na niego głosuj.

PO po ustawie ze zmianą wieku emerytalnego naprawdę nie wierzy w ogóle że coś ich władzy może pozbawić i lecą na całego w ciula.
Dobrze, że ten Pis coś próbuje (jako opozycja powinien - jakieś min. spełnia przynajmniej) i zgadzam się z tym tj. i Ty, ale ja na nich nie zagłosuję i zapewne większość społeczeństwa również, no bo Pis to wiadomo co to jest tylko jakieś katastrofy Smoleńskie spiski Macierewicza [...] a to co mówi Gliński to tylko mowa, tj. to partia która najwięcej obiecuje, a czyny swoją drogą...

PiS to partia jednego polityka, on tam jest dyktatorem jak kim dzong il, ma swoje marionetki, wcześniej MArcinkiejwicz, Zyta, teraz gliński już to przerabialiśmy... Ka%zy^ski to p*j&c (żeby filtr BOR czy innego nie przeleciał)
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 18:49 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Mpapiez

Edek nam się zawiesił :P...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

sory ale uważam że JKM to szaleniec

pis będzie trotylu przez cała kadencje szukał
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 18:36 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Mpapiez pisze:Edek nam się zawiesił :P...
Jak myślisz Edek do jutra w konsoli będzie ??
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
omi7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: omi7 »

pr7emo pisze:sory ale uważam że JKM to szaleniec
Też tak myślę... Jego wszelkie idee nie nadają się dla tego świata, przynajmniej nie dla Polaków
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"

Mpapiez

Tommy_Boss pisze:
Mpapiez pisze:Edek nam się zawiesił :P...
Jak myślisz Edek do jutra w konsoli będzie ??

Moim zdaniem zachwile 1.3110 wybiją i poleci wyżej jeszcze. To dopiero połowa sesji USA.

Cena wisi może 3-4 pipsy pod tym pozionem. Powyżej są buy stop loss ordery, co powinno małego spike'a wywołać.

Teraz lub za godzine pewnie ruszy. Zauważyłem że największe szarpnięcia są zawsze koło 35-45 minuty. Może wynikać to z tego, że banksterka chce świeczkami godzinowymi kręcić.

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

pr7emo pisze:sory ale uważam że JKM to szaleniec

pis będzie trotylu przez cała kadencje szukał

popieram ale dajcie spokój bo zacznę szukać w Radiu Maryja coś o fx może tam też off topic jadą :d :d :d
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

Zablokowany