Scalping w innym wydaniu...
Re: Scalping w innym wydaniu...
Ehhh
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mi za pierwszym razem też nie weszło ale po odpowiednim wyczekaniu zaskoczyłoMidas pisze:Ehhh

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Witam z poniedziałku, podobno Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje 
ejek -6, +40p , edek +10p miłego dnia...

ejek -6, +40p , edek +10p miłego dnia...

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- adamkaluza
- Pasjonat
Tego drugiego Twojego ejka też tak grałem tylko ja gorzej zamknąłem 

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Siemanko,adamkaluza pisze:Tego drugiego Twojego ejka też tak grałem tylko ja gorzej zamknąłem
Ja zamknąłem tym razem zgodnie z planem,
po pierwsze SR lokalny a po drugie (to są tylko moje przemyślenia) między 8.00 a 9.00 nie ma większych ruchów
ceny jak 30-40p no chyba ,że jakieś dane ale w dniu dzisiejszym nic nie było.
pozdr.
Dziś popołudniu nie miałem czasu grać, teraz otworzyłem platformę i widzę, że ładnie pojechali
nie mogłem ominąć czegoś takiego no i się załapałem tylko trochę mam nie dosyt ,że zamknąłem po czym
poleciało jeszcze 100p no ale i tak dzień kończę na ładnym plusie więc nie ma co narzekać
ejek -6 i +45p
nie mogłem ominąć czegoś takiego no i się załapałem tylko trochę mam nie dosyt ,że zamknąłem po czym
poleciało jeszcze 100p no ale i tak dzień kończę na ładnym plusie więc nie ma co narzekać
ejek -6 i +45p

No pięknie, pięknie. Oto właśnie chodzi 10 minut i po robocie. Po co marnować czas na patrzenie w wykres 
Graty mandrejk.

Graty mandrejk.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Cześć Mabe, gdzie Ty się ukrywasz ,że Cię nie widać ani słychać ?mabe pisze:No pięknie, pięknie. Oto właśnie chodzi 10 minut i po robocie. Po co marnować czas na patrzenie w wykres
Graty mandrejk.

p.s Ostatnio zacząłem grę trochę wcześniej i zaczynam od 7.00 i powiem, że coraz bardziej mi się podoba
rynek jest spokojny i bardziej przewidywalny, ruchy nie są za bogate ale 0d 10 do 20 punktów można wyjąć.
Dzisiejsze wejścia zagrane trochę większym lotem niż zwykle

się zakończyć

ejek 12, edek18
Witam,
S na edku...
trzecie odbicie od LT
S na edku...
trzecie odbicie od LT
zamknięte na plus 15p
Dziś potwierdziłem moje zasady gry, brać po 15-30 punktów i tyle nie czekać
na ruchy po 100p, taka taktyka nie dla mnie, może to już kwestia przyzwyczajenia
Dziś potwierdziłem moje zasady gry, brać po 15-30 punktów i tyle nie czekać
na ruchy po 100p, taka taktyka nie dla mnie, może to już kwestia przyzwyczajenia