"Qurenix" też na buy 3276 to się nie dziwie że edek spada jest tam tych naszych dużo heh a ten głupi nie jest zagrał odwrotnie wiec co w trawie piszczy
jutro środa, był już w histori czarny wtorek, czarny czwartek, nie było jeszcze środy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
kabel raczej już dzisiaj nie zaneguje tej gwiazdy wieczornej na dziennym; z drugiej strony taki sygnał w takim dołku trochę podejrzanie wygląda i gdyby nie spodziewane jutro oświadczenia o dalszym luzowaniu, uznałbym to za pułapkę na niedźwiedzi...
w ogóle mieli rosnąć właśnie do jutrzejszych informacji, a CI już wczoraj dali sobie spokój;
już nie pamiętam na tej parze 2 dni ciągłego wzrostu, bo wczorajszy to raczej do wzrostowych trudno zaliczyć, mimo zamknięcia powyżej otwarcia - do południa rośli, a potem już tylko w dół...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
szcześliwi czasu nie liczą
trochę ryzykowna ta eLa, ja bym poczekała jak by przebiło 1,2995 wtedy by była korekta i dopiero wtedy bym podejmował decyzję
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!