Zostaw. Mnie wytrzepali ale podpis cieszy mnie niesamowicie. Dodałbym copyrighta aby nikt nie powtórzyłfajnynick21 pisze:Musze usunac ten podpisik bo widze ze denerwuje to tych którzy zostali wytrzepani:D:D:D

Zostaw. Mnie wytrzepali ale podpis cieszy mnie niesamowicie. Dodałbym copyrighta aby nikt nie powtórzyłfajnynick21 pisze:Musze usunac ten podpisik bo widze ze denerwuje to tych którzy zostali wytrzepani:D:D:D
każdy rgr może byc zanegowany i z tym się trzeba liczyc... ale jak wspomniałem - to rynek zweryfikuje zapewnemolmomas pisze:nawet nie wiesz ile razy
taki żarcik, krótki.![]()
a z tym rgrem, skoro volume nie ma większego znaczenia, to nie mam uwag. chyba że amerykańce zanegują, jak mój poranny (chyba jednak wyimaginowany)
Edek to pryszcz, us.500 stoi na szczycie 1530. Na co czeka ?pr7emo pisze:na razie edek więcej czasu spędził ponad ceną otwarcia, wskazuje to na wyższy potencjał wzrostowy
główne czynniki które powodowały spadek w ostatnim czasie, odeszły w niepamięć
to że agencje szykują obniżkę ratingu Włoch, jest według mnie opóźnioną dywagacją
mimo że wprowadzili reformy, i są na dobrej drodze, to podejście Włochów do rozwiązania kryzysu (Grillo, Berlsuconi) wskazuje na negatywną ścieżkę do tego rezultatu
tak szczerze powiedziawszy nie wiem na co oni czekają z tymi wzrostami, mają jakieś roboty co w konsoli trzepią kapuchę?
nie chcę go bronic ale nie bierzesz pod uwagę że to wejście mogło być pod inną analizę - potem zaczął się kształtować rgr który potwierdził tylko jego wcześniejsza analizę - tak ja to odebrałem patrząc na jego wykresMpapiez pisze:@atlanticos
Ja powiedzmy zażartowałem z niego, tylko dlatego, że mówi o tym że widzi RGR, a moment zajęcia pozycji w cale nie świadczy o tym, że w momencie podejmowania tej decyzji o tym myślał. Im dłużej siedział w eSce, tym bardziej wzrost powiązał z budowaniem się ramienia. Tu nie chodzi o wyśmiewanie, tylko od uchronienia od głupiego zajmowania pozycji. Zależnie od umiejętności przyjmowania krytyki, albo się będzie rozwijał, albo dalej wirualnie w fantazji leszcza z kasy trzepał.
Gdyby wszedł w eskę z góry prawego ramienia to uwierz mi, słowem bym się nie odezwał. Tak mu pokazał system to by była jego sprawa. Powtarzam że chodzi o to, że on tego RGRa, domalował sobie do wejście w eskę na wsparciu.
@Fajnynick
Stary, jak ty grasz z 50+ pipsowym SL, to ty się przerzuć z DT na jakiś kilkudniowy trading.