DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 mar 2013, 23:08

Wzrost
23
46%
Bez zmian
10
20%
Spadek
17
34%

Liczba głosów: 50

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

drulaka

pierwszy ruch pozniej przewaznie robia powrot i testuja jeszcze raz

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

EJ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

"są takie chwile, kiedy zasłużony skalper ugasza ognisko i powoli oddala się od rzeki z ciężką sakwą wypełnioną świecącymi drobinami"

haha kto miał pozycje na 1,30 i grał wobec oscylującej ceny, jest do przodu z kasą :564:

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Kurs ur/usd jest niżej niż otwarcie. Wszyscy zarobieni. To normalne na POPOlskiej grupie.
Cudo.
A wiecie gdzie idzie edek ?
Ok. Wy wiecie i zarobicie a ja założe 5 nik na tym forum.
Brawo moderatorzy, oklaski, trudno mówić, tyle lat na forexie, (płacz), Kocham Was wszystkich, jesteście wspaniali !
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

antoniZ pisze:
Nowy123 pisze:teraz tylko kopiowanie ruchow SP500
Popyt pojawił się poniżej 1505 na us.500. Sądzisz że znowu bedzie kontraatak rogatej ho...ty ?

-- Dodano: 04 mar 2013, 18:52 --

Do richard.cali:
Jak widzisz edka ?

SP500 dalej beda sciemniac z tym mocnym rynkiem :) drukatki drukuja do poki bedzie BENEK te swoje bajki opowiadal :) i krzepil serca bedziemy ta ksie bujac az do 1 Q wynikow nalepsze ze CHiny zacieniaja tam banka peka na nieruchomosciach rynki lekcewarza to i ciecia w USA jak widac muszi im bene kured z papierem $ zamknac a tak to oni moga bujac i trzymac indeksy jedynie dla Miska na + szczyty coraz nizej robi i coraz blizej sell may go away do poki sie bujaj 1495 1520 to nic sie nie dzieje

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Nowy123 pisze:
Mpapiez pisze:
Nowy123 pisze:zgodnie z planem RUMBURAKI i MELEPETY wyciagaja pod kasowy i dzis Poniedzialek i obroty w USa pozal sie boze i trzymanie SP500 znowu nad 1500 :lol: :lol:
Co to znaczy "wyciągają pod kasowy" ?

Ja za cholerę tego żargonu nie ogarniam :), może prosić w prostych słowach ?:P
obserwuj zachowanie SP500 zawsze po 13 00 jak i sie robi wiekszy ruch na walutach pod wejscie USa jak widisz gdy sa dobre nastroje w USa t ozawsze podciagaja sp500 futy za nimi chca nie chca edziu tez podskakuje ;) a po 14 juz dokanczaja USAKI dla tego pisale po 13 00 mze czas podciagnac pod USa wejscie ;) pare pispa na sklapa do przyciecia zawsze jest szczegolnie na takim marazmie
Zagrałeś pod to, bo po fakcie piszesz :?:

-- Dodano: 04 mar 2013, 19:20 --
handlare pisze:
molmomas pisze:
handlare pisze:czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
ja w Urzędzie pracowałem.
chcialem tylko nawiazac do dyskusji na temat pracy w kraju, lenistwa i nierobstwa wielu obywateli, specyficznego podejscia do stosunku pracy i wymagan jakie stawiaja nic nie oferujac wlasciwie. taka dygresja.
Ja to mam taki problem że pracy się cały oddaje i życia poza nią nie widzę w Polsce to wymarzony czarnuch do wykorzystania...

Ale w sumie jak ktoś narzeka to taki przykład programisty pod AppleStore.
W uj cudownej pracy musi wykonać, a gwarancji w ogóle wyjścia na 0 nie ma.
Ktoś napisze jakiś zaawansowany program, czy grę i może tego nie sprzedać, a ktoś wpadnie na pomysł dajmy na to wyświetlania BBSOD i ma sprzedaż kilka milionów...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ciekwe ile ta scieman w USa jeszcze potrwa

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

Jak widzicie Kabla? Na h4 50% fibo wychodzi mi ciutkę ponad 15100. Tam też kończy się chmura ichimoku na h1. Praktycznie od danych ciągle rośnie. Jakaś korekta? Do np. 1540-50
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ForexTig3r pisze:
Nowy123 pisze:
Nowy123 pisze:zgodnie z planem RUMBURAKI i MELEPETY wyciagaja pod kasowy i dzis Poniedzialek i obroty w USa pozal sie boze i trzymanie SP500 znowu nad 1500 :lol: :lol:
Co to znaczy "wyciągają pod kasowy" ?

Ja za cholerę tego żargonu nie ogarniam :), może prosić w prostych słowach ?:P
obserwuj zachowanie SP500 zawsze po 13 00 jak i sie robi wiekszy ruch na walutach pod wejscie USa jak widisz gdy sa dobre nastroje w USa t ozawsze podciagaja sp500 futy za nimi chca nie chca edziu tez podskakuje ;) a po 14 juz dokanczaja USAKI dla tego pisale po 13 00 mze czas podciagnac pod USa wejscie ;) pare pispa na sklapa do przyciecia zawsze jest szczegolnie na takim marazmie
Zagrałeś pod to, bo po fakcie piszesz :?:

-- Dodano: 04 mar 2013, 19:20 --
handlare pisze:
molmomas pisze:
handlare pisze:czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
ja w Urzędzie pracowałem.
chcialem tylko nawiazac do dyskusji na temat pracy w kraju, lenistwa i nierobstwa wielu obywateli, specyficznego podejscia do stosunku pracy i wymagan jakie stawiaja nic nie oferujac wlasciwie. taka dygresja.
Ja to mam taki problem że pracy się cały oddaje i życia poza nią nie widzę w Polsce to wymarzony czarnuch do wykorzystania...

Ale w sumie jak ktoś narzeka to taki przykład programisty pod AppleStore.
W uj cudownej pracy musi wykonać, a gwarancji w ogóle wyjścia na 0 nie ma.
Ktoś napisze jakiś zaawansowany program, czy grę i może tego nie sprzedać, a ktoś wpadnie na pomysł dajmy na to wyświetlania BBSOD i ma sprzedaż kilka milionów...[/quote]

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 60-90.html

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

zastapmnie pisze:a kabel nie za mocno dzisiaj rośnie po masakrycznych danych?
Chiales powiedziec za slabo :?:
Zapowiada sie jakas wieksza korekta...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Zablokowany