DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
drulaka
pierwszy ruch pozniej przewaznie robia powrot i testuja jeszcze raz
pierwszy ruch pozniej przewaznie robia powrot i testuja jeszcze raz
EJ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"są takie chwile, kiedy zasłużony skalper ugasza ognisko i powoli oddala się od rzeki z ciężką sakwą wypełnioną świecącymi drobinami"
haha kto miał pozycje na 1,30 i grał wobec oscylującej ceny, jest do przodu z kasą
haha kto miał pozycje na 1,30 i grał wobec oscylującej ceny, jest do przodu z kasą

Kurs ur/usd jest niżej niż otwarcie. Wszyscy zarobieni. To normalne na POPOlskiej grupie.
Cudo.
A wiecie gdzie idzie edek ?
Ok. Wy wiecie i zarobicie a ja założe 5 nik na tym forum.
Brawo moderatorzy, oklaski, trudno mówić, tyle lat na forexie, (płacz), Kocham Was wszystkich, jesteście wspaniali !
Cudo.
A wiecie gdzie idzie edek ?
Ok. Wy wiecie i zarobicie a ja założe 5 nik na tym forum.
Brawo moderatorzy, oklaski, trudno mówić, tyle lat na forexie, (płacz), Kocham Was wszystkich, jesteście wspaniali !
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
antoniZ pisze:Popyt pojawił się poniżej 1505 na us.500. Sądzisz że znowu bedzie kontraatak rogatej ho...ty ?Nowy123 pisze:teraz tylko kopiowanie ruchow SP500
-- Dodano: 04 mar 2013, 18:52 --
Do richard.cali:
Jak widzisz edka ?
SP500 dalej beda sciemniac z tym mocnym rynkiem

- ForexTig3r
- Maniak
Zagrałeś pod to, bo po fakcie piszeszNowy123 pisze:obserwuj zachowanie SP500 zawsze po 13 00 jak i sie robi wiekszy ruch na walutach pod wejscie USa jak widisz gdy sa dobre nastroje w USa t ozawsze podciagaja sp500 futy za nimi chca nie chca edziu tez podskakujeMpapiez pisze:Co to znaczy "wyciągają pod kasowy" ?Nowy123 pisze:zgodnie z planem RUMBURAKI i MELEPETY wyciagaja pod kasowy i dzis Poniedzialek i obroty w USa pozal sie boze i trzymanie SP500 znowu nad 1500![]()
Ja za cholerę tego żargonu nie ogarniam, może prosić w prostych słowach ?:P
a po 14 juz dokanczaja USAKI dla tego pisale po 13 00 mze czas podciagnac pod USa wejscie
pare pispa na sklapa do przyciecia zawsze jest szczegolnie na takim marazmie

-- Dodano: 04 mar 2013, 19:20 --
Ja to mam taki problem że pracy się cały oddaje i życia poza nią nie widzę w Polsce to wymarzony czarnuch do wykorzystania...handlare pisze:chcialem tylko nawiazac do dyskusji na temat pracy w kraju, lenistwa i nierobstwa wielu obywateli, specyficznego podejscia do stosunku pracy i wymagan jakie stawiaja nic nie oferujac wlasciwie. taka dygresja.molmomas pisze:ja w Urzędzie pracowałem.handlare pisze:czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
Ale w sumie jak ktoś narzeka to taki przykład programisty pod AppleStore.
W uj cudownej pracy musi wykonać, a gwarancji w ogóle wyjścia na 0 nie ma.
Ktoś napisze jakiś zaawansowany program, czy grę i może tego nie sprzedać, a ktoś wpadnie na pomysł dajmy na to wyświetlania BBSOD i ma sprzedaż kilka milionów...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ciekwe ile ta scieman w USa jeszcze potrwa
- zastapmnie
- Pasjonat
Jak widzicie Kabla? Na h4 50% fibo wychodzi mi ciutkę ponad 15100. Tam też kończy się chmura ichimoku na h1. Praktycznie od danych ciągle rośnie. Jakaś korekta? Do np. 1540-50
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Zagrałeś pod to, bo po fakcie piszeszForexTig3r pisze:obserwuj zachowanie SP500 zawsze po 13 00 jak i sie robi wiekszy ruch na walutach pod wejscie USa jak widisz gdy sa dobre nastroje w USa t ozawsze podciagaja sp500 futy za nimi chca nie chca edziu tez podskakujeNowy123 pisze:Co to znaczy "wyciągają pod kasowy" ?Nowy123 pisze:zgodnie z planem RUMBURAKI i MELEPETY wyciagaja pod kasowy i dzis Poniedzialek i obroty w USa pozal sie boze i trzymanie SP500 znowu nad 1500![]()
Ja za cholerę tego żargonu nie ogarniam, może prosić w prostych słowach ?:P
a po 14 juz dokanczaja USAKI dla tego pisale po 13 00 mze czas podciagnac pod USa wejscie
pare pispa na sklapa do przyciecia zawsze jest szczegolnie na takim marazmie

-- Dodano: 04 mar 2013, 19:20 --
Ja to mam taki problem że pracy się cały oddaje i życia poza nią nie widzę w Polsce to wymarzony czarnuch do wykorzystania...handlare pisze:chcialem tylko nawiazac do dyskusji na temat pracy w kraju, lenistwa i nierobstwa wielu obywateli, specyficznego podejscia do stosunku pracy i wymagan jakie stawiaja nic nie oferujac wlasciwie. taka dygresja.molmomas pisze:ja w Urzędzie pracowałem.handlare pisze:czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
Ale w sumie jak ktoś narzeka to taki przykład programisty pod AppleStore.
W uj cudownej pracy musi wykonać, a gwarancji w ogóle wyjścia na 0 nie ma.
Ktoś napisze jakiś zaawansowany program, czy grę i może tego nie sprzedać, a ktoś wpadnie na pomysł dajmy na to wyświetlania BBSOD i ma sprzedaż kilka milionów...[/quote]
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 60-90.html
- ForexTig3r
- Maniak
Chiales powiedziec za slabozastapmnie pisze:a kabel nie za mocno dzisiaj rośnie po masakrycznych danych?

Zapowiada sie jakas wieksza korekta...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线