chcialem tylko nawiazac do dyskusji na temat pracy w kraju, lenistwa i nierobstwa wielu obywateli, specyficznego podejscia do stosunku pracy i wymagan jakie stawiaja nic nie oferujac wlasciwie. taka dygresja.molmomas pisze:ja w Urzędzie pracowałem.handlare pisze:czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
nowa jakość
BOE says Spencer Dale's term begins on June 1.
http://pulsinwestora.pb.pl/3025781,1439 ... y-miesiace
http://pulsinwestora.pb.pl/3025781,1439 ... y-miesiace
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
handlare pisze:chcialem tylko nawiazac do dyskusji na temat pracy w kraju, lenistwa i nierobstwa wielu obywateli, specyficznego podejscia do stosunku pracy i wymagan jakie stawiaja nic nie oferujac wlasciwie. taka dygresja.molmomas pisze:ja w Urzędzie pracowałem.handlare pisze:czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
ja pracowałem na szczeblu Urzędu miejskiego,
niska płaca, 1700 netto, (może nie najgorsza) żadnych premii i wymagania by znać każdy chory przepis, który wymyśli nasz chory usawodawca i wysłuchiwanie mieszkańców jak to My sobie wymyślamy przepisy.
a jakbyś na ręke komu poszedł i przepisy złamał to ci po dupie pojadą, tak się znieczulicę w polsce produkuje się w urzędach.
Dawałem rady jak najbardziej "pod ludzi" działałem, ale niektórzy z kolegów i koleżanek to post prlowskie urzędasy aż się wymiotować chciało.
A Ujpy jednak spadło, i retest trójkąta i dałn...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
U J konsola pod oporami zobaczymy jak USa sie zabawi bo U J jak koleruje z SP500 co nie co saczegolnie przy takich marazmach jest szansa ze 93 30 zobaczymy juz nie dlugoJaqueQ pisze:Z powietrza sie nie odbije. Przebijamy na chama R na 5050 wiec moze delikatne up. Ale malo tam miejsca bo fibo 50 na 5090 stoi i do tego kolejne R na tym samym levelu. Jak to przejdziemy to mozliwy powrót do bazy z zeszlego tygodnia, czyli 51xx...Nowy123 pisze:Mysle nad kablem czy nie lapac jakiegos L hmm ale mam dwie wersje a tam znowu chca luzowac i drukowac hmm
Jutro kolejne odczyty w GB wiec z kablem poczekam do jutra na jakis rozsadny setup...
p.s. jak widzisz UJ?

Poki co to nie widze zadnego wybicia. Czekamy...molmomas pisze: A Ujpy jednak spadło, i retest trójkąta i dałn...
Apropo dyskusji na tematy pracowo/płacowe , polecam fajny kawałek :
https://www.youtube.com/watch?v=SOypVl7oaYc
https://www.youtube.com/watch?v=SOypVl7oaYc
asory nie na to patrzyłem i mi się powaliło
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ja troche wyzej i z czystym sumieniem przyznaje, ze w tej chwili 50% ludzi w administracji jest niepotrzebnych, nie maja zajecia, czas spedzaja na plotach i narzekaniu jak to w ktaju jest chu..wo a na propozycje poszerzenia zakresu obowiazkow czy podniesienia kwalifikacji dostaja furi, ludzie w okolicach 40 roku zycia. darmozjady i nieroby, ich byt w strukturach administracji nic nie wnosi do tematu.molmomas pisze: ja pracowałem na szczeblu Urzędu miejskiego
nowa jakość
co to sa 7 dniowe oferty EBC, co to wnosi do tematu?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
handlare pisze:ja troche wyzej i z czystym sumieniem przyznaje, ze w tej chwili 50% ludzi w administracji jest niepotrzebnych, nie maja zajecia, czas spedzaja na plotach i narzekaniu jak to w ktaju jest chu..wo a na propozycje poszerzenia zakresu obowiazkow czy podniesienia kwalifikacji dostaja furi, ludzie w okolicach 40 roku zycia. darmozjady i nieroby, ich byt w strukturach administracji nic nie wnosi do tematu.molmomas pisze: ja pracowałem na szczeblu Urzędu miejskiego
z bólem przyznaję Ci rację....

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"