DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
nowa jakość
Mysle nad kablem czy nie lapac jakiegos L hmm ale mam dwie wersje a tam znowu chca luzowac i drukowac hmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Edzio chce rosnąć, czy mi się wydaje?
Co to znaczy "wyciągają pod kasowy" ?Nowy123 pisze:zgodnie z planem RUMBURAKI i MELEPETY wyciagaja pod kasowy i dzis Poniedzialek i obroty w USa pozal sie boze i trzymanie SP500 znowu nad 1500![]()
Ja za cholerę tego żargonu nie ogarniam

- ForexTig3r
- Maniak
Ten News zadziałał dziś na funta i patrz nie mają tego na investing w kalendarzu, a na XTB było.
http://www.forexfactory.com/calendar.php
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Z powietrza sie nie odbije. Przebijamy na chama R na 5050 wiec moze delikatne up. Ale malo tam miejsca bo fibo 50 na 5090 stoi i do tego kolejne R na tym samym levelu. Jak to przejdziemy to mozliwy powrót do bazy z zeszlego tygodnia, czyli 51xx...Nowy123 pisze:Mysle nad kablem czy nie lapac jakiegos L hmm ale mam dwie wersje a tam znowu chca luzowac i drukowac hmm
Jutro kolejne odczyty w GB wiec z kablem poczekam do jutra na jakis rozsadny setup...
p.s. jak widzisz UJ?
ja w Urzędzie pracowałem.handlare pisze:czy ktos z Was pracuje lub pracowal w administracji publicznej?
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Chwilę mnie nie było ale widzę, że sentyment na kablu się poprawia...
Czyżby korektę czas zacząć?
Czyżby korektę czas zacząć?
"Zawsze rób tak, by było dobrze- bo jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" H. P.
obserwuj zachowanie SP500 zawsze po 13 00 jak i sie robi wiekszy ruch na walutach pod wejscie USa jak widisz gdy sa dobre nastroje w USa t ozawsze podciagaja sp500 futy za nimi chca nie chca edziu tez podskakujeMpapiez pisze:Co to znaczy "wyciągają pod kasowy" ?Nowy123 pisze:zgodnie z planem RUMBURAKI i MELEPETY wyciagaja pod kasowy i dzis Poniedzialek i obroty w USa pozal sie boze i trzymanie SP500 znowu nad 1500![]()
Ja za cholerę tego żargonu nie ogarniam, może prosić w prostych słowach ?:P

jest nius??? jest zabawa 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!