DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
a działa to tak, we wrześniu firma dostała zamówienie extra, mieliśmy zrobić 100 sztuk od września do końca roku, po zamówieniu extra doszło 30 sztuk, prodkucja się wyrobiła, prezes był zadowolony ze firma zarobiła, ale nikt z produkcji premi za to nie dostał, wiec zamiast w styczniu wg planu zrobic sztuk 30 zrobiliśmy 24, to prezes zabrał premie, to w lutym zrobiliśmy sztuk 18 ( bo zabrał premie) , nie wiem co będzie w marcu, taka walka na wyniszczenie...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- richard.cali
- Pasjonat
Wszędzie tak samo, tylko inny szyld będzie...na całym świecie tak Boczek...kwestia tylko czy to biznes wschodzących lat 80-90tych czy budowany teraz od kilku lat, bo jak ten pierwszy to Prezes może być kompletnie niereformowalny, aczkolwiek dla jego rodziny i wnuków już wystarczy...
dodam że przykładów "pseudo prywatyzacji" lat 90tych jest mnóstwo, wtedy kupowane za grosze, dziś w tych realiach aby stworzyć taki sam biznes spory kredyt, za to powinni się zabrać, ale jak widać wszyscy są ślepi, co stanie się z PLL LOT, Dreamlinery udupione, teraz inny system w grze...
dodam że przykładów "pseudo prywatyzacji" lat 90tych jest mnóstwo, wtedy kupowane za grosze, dziś w tych realiach aby stworzyć taki sam biznes spory kredyt, za to powinni się zabrać, ale jak widać wszyscy są ślepi, co stanie się z PLL LOT, Dreamlinery udupione, teraz inny system w grze...
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 14:39 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

zgodnie z planem RUMBURAKI i MELEPETY wyciagaja pod kasowy i dzis Poniedzialek i obroty w USa pozal sie boze i trzymanie SP500 znowu nad 1500

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Marazm straszny !!!!!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- ForexTig3r
- Maniak
Przepracowywanie jest zwyczajnie głupie i nie mądre. To jakiś kompleks polaków który trwa do dziś.richard.cali pisze:...na zatrudnianie leniuchów nie ma jednak kasy.
Jeśli się przepracujesz, stracisz zdrowie, leczenie będzie dużo kosztowniejsze niż dobra jakie wypracowałeś nadmierną pracą.
Zapłacą wszyscy jak i Ty najbardziej bo swoim zdrowiem.
Każdy człowiek powinien zużyć określoną energię i czas na pracę i nie przekraczać tego.
Chodzi o mądry, przemyślany, zdrowy i poprawny system dla całości, tj. jest w Niemczech.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
jakiś nius by się przydał, coTommy_Boss pisze:Marazm straszny !!!!!!!!!!

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Mamy WYŚCIG SZCZURÓW !!!!!!!!
-- Dodano: pn 04-03-2013, 14:42 --

-- Dodano: pn 04-03-2013, 14:42 --
Trening cierpliwości !!BOCZEK pisze:jakiś nius by się przydał, coTommy_Boss pisze:Marazm straszny !!!!!!!!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
jest nius: PMI Singapuru spadło poniżej 50 teraz to się zacznie ;-)BOCZEK pisze:jakiś nius by się przydał, coTommy_Boss pisze:Marazm straszny !!!!!!!!!!
jest pipnie
Wybijamy niedługo z klina na Ujku. Jaki kierunek obstawiacie?
Tak myślę!
Tak myślę!