Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
BRE mam demo, czasami mam wrażenie, że laguje. Wykresy się wolniej wczytują niż Alior, przed chwila zamknalem pozycje też troche to trwało bałem się ze sie nie wstrzele, hmm poczekam na wiecej opini , Alior mnie ciekawi ale czytalem jakies opinie sprzed 2 lat o malej stabilności chociaz platforma wyglada solidnie
Witam.
Jestem początkującym, zacząłem grać na giełdzie Meta Trader 4, wersja demo.
I mam takie pytanko: dostałem 10.000 jednostek kredytu, zarobiłem już 540 jednostek (540 czystego zysku, żadnych strat).
Czy to dobry wynik? (dwa dni gry)
Oraz drugie pytanie: w jakich jednostkach jest wyrażony zysk/strata i stan konta?
Pozdrawiam
Dominik
Jestem początkującym, zacząłem grać na giełdzie Meta Trader 4, wersja demo.
I mam takie pytanko: dostałem 10.000 jednostek kredytu, zarobiłem już 540 jednostek (540 czystego zysku, żadnych strat).
Czy to dobry wynik? (dwa dni gry)
Oraz drugie pytanie: w jakich jednostkach jest wyrażony zysk/strata i stan konta?
Pozdrawiam
Dominik
Zysk/strata wyrażone są w walucie w której założyłeś konto demo. Najedź myszką w zakładce Nawigator na nazwe rachunku i wyświetli się stan z walutą.
Czy to dobry wynik? Zależy przy jakim ryzyku, obsunięciu, ilu pozycjach itd. Nie ekscytuj się za bardzo wynikami na demie.
Czy to dobry wynik? Zależy przy jakim ryzyku, obsunięciu, ilu pozycjach itd. Nie ekscytuj się za bardzo wynikami na demie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czy broker Forex4you oferuje konta ECN-owe ?
W zakladce No Dealing Desk Execution (NDDE) są 3 propozycje: 1: Pro STP - to wiadomo z nazwy, że STP. Dwie pozostałe to CENT NDD i CLASSIC NDD. Tego czy one są ECN czy jaką kombinacją STP/ECN nie potrafią mi powiedzieć na LiveChat. Z pewnych względów jest to dla mnie istotne. Macie może swój pogląd jakiego rodzaju NDD są te konta ?
W zakladce No Dealing Desk Execution (NDDE) są 3 propozycje: 1: Pro STP - to wiadomo z nazwy, że STP. Dwie pozostałe to CENT NDD i CLASSIC NDD. Tego czy one są ECN czy jaką kombinacją STP/ECN nie potrafią mi powiedzieć na LiveChat. Z pewnych względów jest to dla mnie istotne. Macie może swój pogląd jakiego rodzaju NDD są te konta ?
Jeśli nawet support nie wie czy są ECN to nie wiem czemu szukasz jeszcze potwierdzenia na forum... 
Z reguły brokerzy chwalą się tym dużymi czerwonymi literami na stronie głównie więc skoro tamci tego nie robią to raczej są tylko STP.

Z reguły brokerzy chwalą się tym dużymi czerwonymi literami na stronie głównie więc skoro tamci tego nie robią to raczej są tylko STP.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Poleccie mi prosze jakis dobry kalkulator do money management, ktory ma mozliwosc ustawienia konta bazowego z PLN.
Bardzo fajny, dziekujeZeziu07 pisze:http://www.admiralmarkets.pl/platforma- ... tor-forex/

czy da się coś zrobić aby w mt4 podobnie jak w protraderze dla każdej otwartej pozycji wyświetlało się ile pipsów jesteśmy do przodu bądź na minusie?
Możesz użyć tego wskaźnika .
Wklejasz do folderu indicators a następnie uruchamiasz platformę mt4 i wybierasz w nawigatorze zakładkę wskaźniki własne wybierasz wskaźnik, dodajesz do wykresu i gotowe.
Wklejasz do folderu indicators a następnie uruchamiasz platformę mt4 i wybierasz w nawigatorze zakładkę wskaźniki własne wybierasz wskaźnik, dodajesz do wykresu i gotowe.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.