DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Dobra Panowie nie ma co debatować , trzeba myśleć o forexie a nie o Polskiej Somali:D USA 500 dax w góre odbijaja co sadzicie jen do 94.3?
bo prawo na to pozwala, nie ma racjonalnych regulacji, firmy które odnoszą zysk to gromadzą kasę na depozytach i zamrażają gotówkę która powinna krążyć w gospodarce i karmić obywateli, a tu widzisz w tv jedyne co rząd robi to załatwili w bankach kasę na kapitał obrotowy tym firmom którym brakuje i ciąży widmo zwolnień, czemu nie obniżą składek nie dadzą jasnego sygnału o podejmowaniu ryzyka w zakładaniu firm
niech mi pozwolą pomylić się z dofinansowaniem ze dwa razy to firmę bez problemu otworzę a nie że jak po roku nie zbilansuje to będę musiał oddać i zadłużę się na lata, tu jest problem, za duże konsekwencje w relacji do ryzyka
niech mi pozwolą pomylić się z dofinansowaniem ze dwa razy to firmę bez problemu otworzę a nie że jak po roku nie zbilansuje to będę musiał oddać i zadłużę się na lata, tu jest problem, za duże konsekwencje w relacji do ryzyka
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 13:48 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
No tak bo sędziowie przechodzą w stan spoczynku w wieku 65 lat ( są pewne okoliczności gdy można zrobić to wcześniej) . Ogólnie w kraju jest bardzo ciężko i będzie jeszcze ciężej . Moje zdanie dotyczące pracy w supermarkecie dotyczyło porady usłyszanej od życzliwego patrona
Koniec offtopu z mojej strony
Wielu pipsow na plusie traderzy

Koniec offtopu z mojej strony

Wielu pipsow na plusie traderzy

ale pierdol..cie głupoty ze az sie czytac nie da i w dodatku nie na temat
- ForexTig3r
- Maniak
A jak tam emerytury w Niemczech wyglądają, tam też społeczeństwo się starzejedrulaka pisze:Tak państowowa, ubezpieczyciel AOK odpowidnik naszego ZUS chociaż tam jest kilka do wyboru do koloru.ForexTig3r pisze: Państwowa
A w Polsce robią zachwyty medialne nad tym pożal się Boże nędznym EWusiem, z technologią sprzed co najmniej 10lat, który działa jak może...
Dodam jeszcze że pytał mnie czy chcę wydruki zdjęć rtg bo on przeglądał je tylko na kompie
ps
Od 12 lat mam własną działalność tego harczu do ZUS wybuliłem majątek, a teraz pracując w niemczch mam nadal działalność ale do naszego ZUSu płacę ZERO PLN ! I rajcuje mnie to bardzo

Od kiedy kredyty na dowód decyzją KNF

5 lat rachunku w danym banku = 44tys. kredytu.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Rafmax to twoj post nr 666:Drafmax pisze:ale pierdol..cie głupoty ze az sie czytac nie da i w dodatku nie na temat
Jak tam prognozy na euro twoim zdaniem i na usd jena?:d
- richard.cali
- Pasjonat
Tak jest, zarejestrować własną działalność gospodarczą, można online już w Polsce jak się nie podoba na etacie!!! A jak się nie podoba to za granicę...do pracy jako traderzyrafmax pisze:ale pierdol..cie głupoty ze az sie czytac nie da i w dodatku nie na temat

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

faktycznie, taki gaduła z niego a dopiero od 17 stycznia jest.
Ujpy w górę
tak myślę
Ujpy w górę
tak myślę
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- ForexTig3r
- Maniak
Prawda, prawda w Niemczech wspomagają przedsiębiorstwa, a w Polsce to po prostu jest niebezpieczne i ryzykowane.pr7emo pisze:bo prawo na to pozwala, nie ma racjonalnych regulacji, firmy które odnoszą zysk to gromadzą kasę na depozytach i zamrażają gotówkę która powinna krążyć w gospodarce i karmić obywateli, a tu widzisz w tv jedyne co rząd robi to załatwili w bankach kasę na kapitał obrotowy tym firmom którym brakuje i ciąży widmo zwolnień, czemu nie obniżą składek nie dadzą jasnego sygnału o podejmowaniu ryzyka w zakładaniu firm
Płaci się tyle podatków działa mocno na korzyść Państwa, a tu zamiast pomagać to bardziej utrudniają.
Większość Narodu zamiast próbować być innowacyjnym i przedsiębiorczym trzyma się etatów.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Do jakich poziomów twoim zdaniem?:Dmolmomas pisze:faktycznie, taki gaduła z niego a dopiero od 17 stycznia jest.
Ujpy w górę
tak myślę