DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
Mam to szczęście że mieszkam w Polsce a pracuje w NIemczech (dojeżdzam codziennie po 6 km).ForexTig3r pisze: Ciarki mnie przechodzą jak myślę o "Państwie".
Ostatnie przypadki śmierci dzieci bo szkoda było $ na wyjazd karetki, czy 10zł na badanie krwi. Jak w Rosji życie ludzkie nie ma żadnej wartości, tylko $ ma.
JA nie wiem jak można mieć do nich jakiekolwiek poważanie...
To co JA czuję to strach i bezsilność.
Choć rzadko choruję, tak się złozyło że kilka dni temu trzeba mi było iść do lekarza, mogę zarównow Polsce jak i w Niemczech więc na próbę poszedłem tam.
Zwykła mała poradnia rodzinna, karta chipowa w rejestracji, u lekarza po 5 minutach dostaje 2 wydruki z kodem kreskowym, kierują mnie na roentgena zatok i płuc (a mam zwykłe przeziebienie !). Okazuje się "gabinet" rtg jest 20 m obok na tym samym korytarzu, wchodzę, skanują wydruk pani mnie ustawia, cyka fotki, za chwilę inna pobiera krew i daje pojemnik na siku. Na wyniki czekałem około 10min potem kolejne 5 na korytarzu, wzywają mnie przez głośnik z powrotem do lekarza. Ten już ma wydrukowane zwolnienie i receptę z kodem kreskowym, wychodzę.
Nieco zszokowany ide na dół do apteki z przerażająco długą listą leków na recepcie... zabule jak nic...
Podaje recepte, ta skanuje i za worek lekarstw płacę 8,3 E

Wizyta trwała 30 min, ja jestem w szoku do dziś.. Państwo a Państwo, Niech niemcy kupią całą Grecję i Hiszpanię, ja postawię EUR na UP !
jest pipnie
- ForexTig3r
- Maniak
To nadal ma się pro wzrostowe, dziś będzie marazm kluczowe dni w tym tygodniu to czwartek i piątek.
Czwartek chyba najbardziej dla kabla. Dziś zjazd 50 pipsa...
Czwartek chyba najbardziej dla kabla. Dziś zjazd 50 pipsa...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
kolega z pracy miał zator, po miesiecznym chorobowym dostał skierowanie do specjalisty, za pół roku, wiec te pół orku będzie siedział na L4 za 80% za który zapłaci zus, i kto ma lepiej i to jest polska, lepiej zapłacić mu te 80% za te pół roku niż lekarzowi za dodatkowe godzinę badań...ech
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
A dolicz proszę ceny leków itd..BOCZEK pisze:kolega z pracy miał zator, po miesiecznym chorobowym dostał skierowanie do specjalisty, za pół roku, wiec te pół orku będzie siedział na L4 za 80% za który zapłaci zus, i kto ma lepiej i to jest polska, lepiej zapłacić mu te 80% za te pół roku niż lekarzowi za dodatkowe godzinę badań...ech

i dalej sądzisz że 80% to dużo? lekarze tutaj to sa amatorzy i wróżbici jak ten :https://www.youtube.com/watch?v=TetPCIb6KJA tylko gorzej przy nim wypadaja mi sterydy przepisali bo mam pewny problem z skóra z stresu zwiazanego z forexem, to jeszcze gorzej mam, powinni pierw badania krwi zrobic czy brakuje mi witamin itd, a nie odrazu od masci sterydowych...
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 13:19 przez Brenach91, łącznie zmieniany 1 raz.
Skąd wytrzasnąłeś 10 k dla sędziego i to jeszcze minimum ? Domyślam się ,że nigdy nie miałeś w ręku żadnego kodeksu , nigdy nie byleś w sądzie i wiedze czerpiesz z faktu 

a odlicz proszę kosztu dojazdów do pracy ;)nowe minima, ale jakoś chętnych do spzredawania nie ma
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 13:20 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
Państwowadrulaka pisze:Mam to szczęście że mieszkam w Polsce a pracuje w NIemczech (dojeżdzam codziennie po 6 km).ForexTig3r pisze: Ciarki mnie przechodzą jak myślę o "Państwie".
Ostatnie przypadki śmierci dzieci bo szkoda było $ na wyjazd karetki, czy 10zł na badanie krwi. Jak w Rosji życie ludzkie nie ma żadnej wartości, tylko $ ma.
JA nie wiem jak można mieć do nich jakiekolwiek poważanie...
To co JA czuję to strach i bezsilność.
Choć rzadko choruję, tak się złozyło że kilka dni temu trzeba mi było iść do lekarza, mogę zarównow Polsce jak i w Niemczech więc na próbę poszedłem tam.
Zwykła mała poradnia rodzinna, karta chipowa w rejestracji, u lekarza po 5 minutach dostaje 2 wydruki z kodem kreskowym, kierują mnie na roentgena zatok i płuc (a mam zwykłe przeziebienie !). Okazuje się "gabinet" rtg jest 20 m obok na tym samym korytarzu, wchodzę, skanują wydruk pani mnie ustawia, cyka fotki, za chwilę inna pobiera krew i daje pojemnik na siku. Na wyniki czekałem około 10min potem kolejne 5 na korytarzu, wzywają mnie przez głośnik z powrotem do lekarza. Ten już ma wydrukowane zwolnienie i receptę z kodem kreskowym, wychodzę.
Nieco zszokowany ide na dół do apteki z przerażająco długą listą leków na recepcie... zabule jak nic...
Podaje recepte, ta skanuje i za worek lekarstw płacę 8,3 E![]()
Wizyta trwała 30 min, ja jestem w szoku do dziś.. Państwo a Państwo, Niech niemcy kupią całą Grecję i Hiszpanię, ja postawię EUR na UP !

A w Polsce robią zachwyty medialne nad tym pożal się Boże nędznym EWusiem, z technologią sprzed co najmniej 10lat, który działa jak może...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Chyba w niemcowni mają lepiej, a Twój kolega miał szczeście że nadal cieszy sie jakimś tam zdrowiem...BOCZEK pisze:kolega z pracy miał zator, po miesiecznym chorobowym dostał skierowanie do specjalisty, za pół roku, wiec te pół orku będzie siedział na L4 za 80% za który zapłaci zus, i kto ma lepiej i to jest polska, lepiej zapłacić mu te 80% za te pół roku niż lekarzowi za dodatkowe godzinę badań...ech
bo to są pierdol*** buraki w tej służbie zdrowia, nie umieją racjonalnie zarządzać, mi kiedyś nie chcieli zrobić wzroku do prawa jazdy, kazali mi czekać albo zgłosić się do tej samej okulistki prywatnie, na kawke tylko przychodzą do pracy i nie współpracują między sobą, między gabinetami, nie mają nic skoordynowaneBOCZEK pisze:kolega z pracy miał zator, po miesiecznym chorobowym dostał skierowanie do specjalisty, za pół roku, wiec te pół orku będzie siedział na L4 za 80% za który zapłaci zus, i kto ma lepiej i to jest polska, lepiej zapłacić mu te 80% za te pół roku niż lekarzowi za dodatkowe godzinę badań...ech
na te kur*** tyle kasy z wypłat wybuliłem i tak to wygląda jakbym pańszczyzne na ich cyki robił
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 13:23 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.