Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA
Jak możliwa jest taka historia rachunku?
http://allegro.pl/system-forex-inwestor ... 83622.html
http://allegro.pl/system-forex-inwestor ... 83622.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakość modelowania - 25% ....
A historia - zobacz po jakiej dacie sortuje. On nie sortuje o dacie otwarcia ,a po dacie zamknięcia.
A historia - zobacz po jakiej dacie sortuje. On nie sortuje o dacie otwarcia ,a po dacie zamknięcia.
21 osób kupiło EA na tej tylko aukcji. Jak czytają to forum niech się pochwalą zyskami 
Podoba mi się ten tekst:
"...ja mam większy zapas gotówki do otwierania większych pozycji (w szczególności na tzw. pewniaki, które generuje system..."
Konta w Admiralu ma z dźwignią 1:500 a jak dobrze pamiętam to one są chyba do 1000$ i potem z automatu się zmniejsza.
Dlaczego się nie chwali tymi kontami z większym zapasem gotówki i sygnałami pewniakami ...

Podoba mi się ten tekst:
"...ja mam większy zapas gotówki do otwierania większych pozycji (w szczególności na tzw. pewniaki, które generuje system..."
Konta w Admiralu ma z dźwignią 1:500 a jak dobrze pamiętam to one są chyba do 1000$ i potem z automatu się zmniejsza.
Dlaczego się nie chwali tymi kontami z większym zapasem gotówki i sygnałami pewniakami ...
Zasadnicza uwaga. Jak już zauwazył Cyb jakość modelowania dyskwalifikuje tę piekną krzywą przyrostu kapitału. Widać to zresztą pod koniec testu czyli w wynikach trejdów z najnowszej historii. Testy w Mt4 tak mają, że bardzo często dane z okresu najnowszej historii mają dużo lepszą jakość niż sprzed kilu miesięcy i lat. Wtedy sposób rysowania świeczki jest bardziej zbliżony do tego jaki miał miejsce w realu i... O dziwo robot częściej zaczyna łapać SL niż TP. I strata goni stratę. Niestety pięknie rosnące Equity zaczyna wtedy chylić się ku dołowi i czar pryska. 
Ot proza życia.
Ja mam kilka robotów, które przynoszą w testach do dnia "wczoraj" powalające zyski . Na każdym rynku, kazdym instrumencie w dowolnym okresie:
http://www.youtube.com/watch?v=SzppVpQ5moc
http://www.youtube.com/watch?v=TiNnjiEZqp0
od początku świata ale tylko "do wczoraj".

Ot proza życia.

Ja mam kilka robotów, które przynoszą w testach do dnia "wczoraj" powalające zyski . Na każdym rynku, kazdym instrumencie w dowolnym okresie:
http://www.youtube.com/watch?v=SzppVpQ5moc
http://www.youtube.com/watch?v=TiNnjiEZqp0
od początku świata ale tylko "do wczoraj".

Kupiłem system od Niego tydzień temu, (Inwestor Fx EA)
I faktycznie zyski są
Może nie ma kokosów ale wszystko zależy od konta i samych lotów
Zaważyłem jedną specyfikę tego forum,jeśli ktoś sprzedaje system i ma z tego zyski i duże zainteresowanie to od razu piszecie że oszust itp,Jeśli ktoś sprzeda 1-2 sztuki systemu to zostawiacie go w spokoju
Cóż tacy są "Polacy"
Pisałem do niego czy obraca większą gotówką "Przy 8-10 tyś wypłacam część i dalej do podobnego poziomu"
A z tego co się orientuję to w Admiralu 500:1 jest do 5000zł pózniej schodzą do 200:1
I faktycznie zyski są

Zaważyłem jedną specyfikę tego forum,jeśli ktoś sprzedaje system i ma z tego zyski i duże zainteresowanie to od razu piszecie że oszust itp,Jeśli ktoś sprzeda 1-2 sztuki systemu to zostawiacie go w spokoju

Pisałem do niego czy obraca większą gotówką "Przy 8-10 tyś wypłacam część i dalej do podobnego poziomu"
A z tego co się orientuję to w Admiralu 500:1 jest do 5000zł pózniej schodzą do 200:1
Thomas.PL pisze:Kupiłem system od Niego tydzień temu,

Tak na serio to podepnij rachunek po MYFXBOOK-a i będzie po sprawie. 3 kolejne miesiące na plusie i będzie można powiedzieć o jakimś zalążku robota. Te wszystkie wklejki to sobie można ....
Poszukam gdzieś to pewnie znajdę takiego grala. Też ładnie Equity w miliardy idzie.

-
- Pasjonat
tak tak a swistak.....Thomas.PL pisze:Kupiłem system od Niego tydzień temu, (Inwestor Fx EA)
I faktycznie zyski sąMoże nie ma kokosów ale wszystko zależy od konta i samych lotów
Zaważyłem jedną specyfikę tego forum,jeśli ktoś sprzedaje system i ma z tego zyski i duże zainteresowanie to od razu piszecie że oszust itp,Jeśli ktoś sprzeda 1-2 sztuki systemu to zostawiacie go w spokojuCóż tacy są "Polacy"
rozmawialem z nim i wiem ,ze to naciagacz na maxa
metoda ktora go nauczyli na szkoleniach to loic frajerow z malym tp i duzym sl ,zeby taki frajer kupil zlapal kilka razy tp i zobaczyl ,ze wspaniale dziala a pozniej 2 razy zlapie sl pod rzad i caly zysk poplynie i konto ujemne
a na przyklazie pokazuje strate nawet 5 razy pod rzad
jest to prosty chwyt dla naiwnych
jescze wyniki na demo pokazuje ciekawe dlaczego haha kupujcie frajerzy
i wszystko jasne -- ostatnia wiadomość jest taka że jest to pierwsza i ostatnia aukcja z systemem,więcej nigdy już jej nie wystawię.A osoby podkradające i modyfikujace mój system zostaną poinformowani e-mailem.
zniknie i wroci za miesiac z zmodyfikacja ea tak on to robi
Święte słowaADASKO2012 pisze:...
zniknie i wroci za miesiac z zmodyfikacja ea tak on to robi

Jak jest troche sprytny to przeczyta forum wyciągnie wnioski, podrasuje EA i dalej wio po następne 6 koła...

-- Dodano: wt 05-03-2013, 9:10 --
Thomas.PL proszę Cię wróć za rok i napisz jeszcze raz to samo ok?
-
- Pasjonat
mysle ,ze rok to duzo niech wroci za miesiac i pochwali sie zyskami tyle tranzakcji w ciagu dnialeenin pisze:Święte słowaADASKO2012 pisze:...
zniknie i wroci za miesiac z zmodyfikacja ea tak on to robi, zarobił ponad 6 koła na jednej aukcji i tak łatwo odpuści? nie dam wiary.
Jak jest troche sprytny to przeczyta forum wyciągnie wnioski, podrasuje EA i dalej wio po następne 6 koła...
mysle,ze juz sam spreed go zje
ok. ale jednak 23 osoby kupiły ten produkt. jeżeli by to miałaby byc totalna porażka to pewnie jakiś negatywny odzew by się pojawił w komentarzach na allegro. pewnie jest tak, że robot coś zarobi coś straci i trudno nabywcy po tak krótkim okresie wyrazić wiarygodna opinię. dalej jednak podtrzymuję, że ten winik z backtestu to ściema.ADASKO2012 pisze:mysle ,ze rok to duzo niech wroci za miesiac i pochwali sie zyskami tyle tranzakcji w ciagu dnialeenin pisze:Święte słowaADASKO2012 pisze:...
zniknie i wroci za miesiac z zmodyfikacja ea tak on to robi, zarobił ponad 6 koła na jednej aukcji i tak łatwo odpuści? nie dam wiary.
mysle,ze juz sam spreed go zje