Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
leenin
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: leenin »

Jak możliwa jest taka historia rachunku?
http://allegro.pl/system-forex-inwestor ... 83622.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Jakość modelowania - 25% ....
A historia - zobacz po jakiej dacie sortuje. On nie sortuje o dacie otwarcia ,a po dacie zamknięcia.

leenin
Stały bywalec
Stały bywalec

21 osób kupiło EA na tej tylko aukcji. Jak czytają to forum niech się pochwalą zyskami :)
Podoba mi się ten tekst:
"...ja mam większy zapas gotówki do otwierania większych pozycji (w szczególności na tzw. pewniaki, które generuje system..."
Konta w Admiralu ma z dźwignią 1:500 a jak dobrze pamiętam to one są chyba do 1000$ i potem z automatu się zmniejsza.
Dlaczego się nie chwali tymi kontami z większym zapasem gotówki i sygnałami pewniakami ...

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Zasadnicza uwaga. Jak już zauwazył Cyb jakość modelowania dyskwalifikuje tę piekną krzywą przyrostu kapitału. Widać to zresztą pod koniec testu czyli w wynikach trejdów z najnowszej historii. Testy w Mt4 tak mają, że bardzo często dane z okresu najnowszej historii mają dużo lepszą jakość niż sprzed kilu miesięcy i lat. Wtedy sposób rysowania świeczki jest bardziej zbliżony do tego jaki miał miejsce w realu i... O dziwo robot częściej zaczyna łapać SL niż TP. I strata goni stratę. Niestety pięknie rosnące Equity zaczyna wtedy chylić się ku dołowi i czar pryska. :roll:
Ot proza życia. :wink:
Ja mam kilka robotów, które przynoszą w testach do dnia "wczoraj" powalające zyski . Na każdym rynku, kazdym instrumencie w dowolnym okresie:
http://www.youtube.com/watch?v=SzppVpQ5moc
http://www.youtube.com/watch?v=TiNnjiEZqp0
od początku świata ale tylko "do wczoraj". :wink:

Thomas.PL
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Thomas.PL »

Kupiłem system od Niego tydzień temu, (Inwestor Fx EA)
I faktycznie zyski są :) Może nie ma kokosów ale wszystko zależy od konta i samych lotów
Zaważyłem jedną specyfikę tego forum,jeśli ktoś sprzedaje system i ma z tego zyski i duże zainteresowanie to od razu piszecie że oszust itp,Jeśli ktoś sprzeda 1-2 sztuki systemu to zostawiacie go w spokoju :wink: Cóż tacy są "Polacy"
Pisałem do niego czy obraca większą gotówką "Przy 8-10 tyś wypłacam część i dalej do podobnego poziomu"
A z tego co się orientuję to w Admiralu 500:1 jest do 5000zł pózniej schodzą do 200:1

JAREK67
Maniak
Maniak

Thomas.PL pisze:Kupiłem system od Niego tydzień temu,
:wink:
Tak na serio to podepnij rachunek po MYFXBOOK-a i będzie po sprawie. 3 kolejne miesiące na plusie i będzie można powiedzieć o jakimś zalążku robota. Te wszystkie wklejki to sobie można ....
Poszukam gdzieś to pewnie znajdę takiego grala. Też ładnie Equity w miliardy idzie. :roll:

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

Thomas.PL pisze:Kupiłem system od Niego tydzień temu, (Inwestor Fx EA)
I faktycznie zyski są :) Może nie ma kokosów ale wszystko zależy od konta i samych lotów
Zaważyłem jedną specyfikę tego forum,jeśli ktoś sprzedaje system i ma z tego zyski i duże zainteresowanie to od razu piszecie że oszust itp,Jeśli ktoś sprzeda 1-2 sztuki systemu to zostawiacie go w spokoju :wink: Cóż tacy są "Polacy"
Pisałem do niego czy obraca większą gotówką "Przy 8-10 tyś wypłacam część i dalej do podobnego poziomu"
A z tego co się orientuję to w Admiralu 500:1 jest do 5000zł pózniej schodzą do 200:1
tak tak a swistak.....
rozmawialem z nim i wiem ,ze to naciagacz na maxa
metoda ktora go nauczyli na szkoleniach to loic frajerow z malym tp i duzym sl ,zeby taki frajer kupil zlapal kilka razy tp i zobaczyl ,ze wspaniale dziala a pozniej 2 razy zlapie sl pod rzad i caly zysk poplynie i konto ujemne
a na przyklazie pokazuje strate nawet 5 razy pod rzad

jest to prosty chwyt dla naiwnych
jescze wyniki na demo pokazuje ciekawe dlaczego haha kupujcie frajerzy

i wszystko jasne -- ostatnia wiadomość jest taka że jest to pierwsza i ostatnia aukcja z systemem,więcej nigdy już jej nie wystawię.A osoby podkradające i modyfikujace mój system zostaną poinformowani e-mailem.

zniknie i wroci za miesiac z zmodyfikacja ea tak on to robi

leenin
Stały bywalec
Stały bywalec

ADASKO2012 pisze:...
Święte słowa :), zarobił ponad 6 koła na jednej aukcji i tak łatwo odpuści? nie dam wiary.
Jak jest troche sprytny to przeczyta forum wyciągnie wnioski, podrasuje EA i dalej wio po następne 6 koła... :D

-- Dodano: wt 05-03-2013, 9:10 --

Thomas.PL proszę Cię wróć za rok i napisz jeszcze raz to samo ok?

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

leenin pisze:
Święte słowa :), zarobił ponad 6 koła na jednej aukcji i tak łatwo odpuści? nie dam wiary.
Jak jest troche sprytny to przeczyta forum wyciągnie wnioski, podrasuje EA i dalej wio po następne 6 koła... :D

mysle ,ze rok to duzo niech wroci za miesiac i pochwali sie zyskami tyle tranzakcji w ciagu dnia
mysle,ze juz sam spreed go zje

JAREK67
Maniak
Maniak

ADASKO2012 pisze:
leenin pisze:

mysle ,ze rok to duzo niech wroci za miesiac i pochwali sie zyskami tyle tranzakcji w ciagu dnia
mysle,ze juz sam spreed go zje
ok. ale jednak 23 osoby kupiły ten produkt. jeżeli by to miałaby byc totalna porażka to pewnie jakiś negatywny odzew by się pojawił w komentarzach na allegro. pewnie jest tak, że robot coś zarobi coś straci i trudno nabywcy po tak krótkim okresie wyrazić wiarygodna opinię. dalej jednak podtrzymuję, że ten winik z backtestu to ściema. :wink:

ODPOWIEDZ