ForexTig3r pisze:Ktoś ma problem z połączeniem na FxPro
masz tam real

ForexTig3r pisze:Ktoś ma problem z połączeniem na FxPro
bo? poniewaz? gdyz?drulaka pisze:aud/usd spada w dół, po 14:00 możliwe dalsze spadki,
Nie spotkałem jeszcze lepszego brokera.jurekszczurek pisze:masz tam realForexTig3r pisze:Ktoś ma problem z połączeniem na FxProi jak u nich bo się zastanawiam
z pkt widzenia technicznego brak podstaw do jakichs wzrostów, aczkolwiek pullback w downtrendzie byłby wskazany przynajmniej do 1,5250-80. Osobiscie widze kolejny przystanek dla kabla gdzies w okolicy 1,4850. pytaniem jest czy bedzie najpierw pullback...nubi1980 pisze:Jakie typy na kabla na dziś i koniec tygodnia?
1,5035 NOW!
Prawa to JA nigdy nie pojmę, to jest najdalsza ode mnie dziedzina.Nowy123 pisze:http://forumprawne.org/prawo-karne/4037 ... janta.html
Prawda, już dwójka młodych dzieci chyba umarło w tym miesiącu? A dlaczego? bo się urodziło... gdzie? w 3 świecie europy;]ForexTig3r pisze:Prawa to JA nigdy nie pojmę, to jest najdalsza ode mnie dziedzina.Nowy123 pisze:http://forumprawne.org/prawo-karne/4037 ... janta.html
Nie ma jasnych reguł, jak kto zinterpretuje tak jest.
Ogólnie już w momencie gdy jest się o coś pozwanym już odbywa się karę, bo to jest obciążenie psychiczne i jeszcze chodzić na rozprawy, gdzie mają Cię kompletnie w dupie, że masz coś innego na głowie. Sędzia to chyba wymarzony zawód każdego.
Urlopy ma nielimitowane, kiedy chce to bierze tłumaczyć się z niczego nie mus pensja min, 10 000zł.
Sędzia z niczym się nie śpieszy odkłada rozprawy ile może ...
Wyrok bardziej od sędziego zależy jak od litery prawa.
Krotko mówiąc to jest w dużej mierze loteria, której można mocno pomóc mocno smarując na dobrego adwokata.
Czy to nie jest bardzo skorumpowane
A Policji to może nie będę się wypowiadał, bo bym poszedł siedzieć za swoje wypowiedzi.
Chyba po sędziach i politykach najwięksi darmozjadzi.
Choć tak naprawdę wszystko co Państwowe ma się bardzo podobnie, czy Pani w okienku na poczcie, która pracuje z prędkością leniwca, czy w jakimkolwoek urzędzie, szpitalu...
Ciarki mnie przechodzą jak myślę o "Państwie".
Ostatnie przypadki śmierci dzieci bo szkoda było $ na wyjazd karetki, czy 10zł na badanie krwi. Jak w Rosji życie ludzkie nie ma żadnej wartości, tylko $ ma.
JA nie wiem jak można mieć do nich jakiekolwiek poważanie...
To co JA czuję to strach i bezsilność.
Nowy jak tam na Usd/Jen prognozujesz, raczej pod 94.3 zajadą jeszcze co?Nowy123 pisze:dobra zaczynamy podciagac po wejscie RUMBURAKOW i MELEPET z USA