Doprawdy, nie wiem ile razy potrzeba niektórym powtórzyć, ale jeżeli potrzeba, to powtórzę jaśniej.brother pisze:Dadas znów manipulujesz, napisałeś, że Statystyka wszystko komplikuje to ci zwróciłem grzecznie uwagę, że jest dokładnie odwrotnie. Chciałem ci merytorycznie wyjaśnić dlaczego się mylisz, a ty kazałeś mi się cyt. odpierdolić. Potem doszedłeś do wniosku, że jednak ty też patrzysz na statystykę, ale tego wcześniej nie wiedziałeś. No i wyszło, że chcesz szkolić, a przy tym poziomie wiedzy chyba jest nie fair o czym ci wielokrotnie napisałem tym bardziej, że nie chcesz pokazać czy sam zarabiasz.
Nie sprzedaję swoich wyników z inwestycji w rynku Forex.
Nie sprzedaję żadnego cudownego systemu, żadnej cudownej strategii,
żadnego Świętego Grala, żadnych "cudownych mocy stwórczych".
Sprzedaję bardzo dobre narzędzie wspierające inwestora w handlu na rynku Forex.
Sprzedaję narzędzie, jakiego nie było do tej pory na rynku i nigdzie indziej takiego nie znajdziecie.
Sprzedaję narzędzie, które nie mogłoby wogóle powstać, gdyby mój przyjaciel i ja nie mieliśmy tej wiedzy,
o którą tak walczy kolega brother.
Sprzedaję przeszkolenie w zakresie stosowania tego narzędzia, ponieważ szczególnie inwestor,
który nie ma dużego obeznania w stosowaniu MT4 w zakresie własnych wskaźników, może
mieć pytania i uwagi odnośnie praktycznego stosowania narzędzia.
Sprzedaję wiedzę psychologiczną w zastosowaniu do praktyki na rynku Forex.
Sprzedaję moją znajomość angielskiego, także w zakresie tłumaczeń tekstów dotyczących rynku Forex.
Autobusów już nie sprzedaję!
Mam nadzieję, że się jasno i wyraźnie tutaj określiłem.
W jaki sposób kolega brother zinterpretuje ten post?
Czy znajdzie kolejny powód do naprawiania rzeczywistości?
Czy uda się koledze brother pokonać Dadasa?
Odpowiedź już w kolejnym odcinku!