DayTrading: Czwartek 28.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 28.02.2013
Już wcześniej klikałem że obstawiam spadki

- ForexTig3r
- Maniak

Właśnie ja tak nie za bardzo wiem po co ten netbook jest, tak żeby sobie otworzyć jakąś jedną stronkę, muzyki posłuchać, komunikator włączyć i za to 1kpr7emo pisze:na procku 1,3ghz jak można wsadzić 8gb?? chyba tylko po ty aby postawić system 64bitowy, i miec otwartą operę z 10 stronami, do gier netbook się nie nadajeForexTig3r pisze:8gb to duzo wg. mnie min. dzis powinno byc 32gb
Jak ktoś podróżuje mobilny jest to może, ale tj. piszę opłacalność jest dość mała.
Niby mniejsze poręczniejsze, fakt.
Ja tak nie potrafię dlatego nie za bardzo to pojmuję... 10 kart na przeglądarce to dużo
Tak przeglądarka + photoshop i 8GB nie ma. Tam do tego ew. notatnik + kalkulator + komunikator + player muzyczny (nie każdy) + nawet filmowy podejdzie co prawda jak by się uprzeć - na swapie siedziało. Ale tak już wirtualnej maszyny się nie uruchomi.
8GB to absolutne min. ale to mógłbym powiedzieć co najmniej 4 lata temu. JA tam wolę mieć swobodę, a nie liczyć każdy mb, czy mogę coś włączyć....
Dzisiejszym standardem powinni być 32GB, a nie takie joki
Tego już nie produkują, teraz tablety, zwykłe notebooki zastępują pod Windowsem Ultrabooki, czyli z dotykowym ekranem pod Win8 i fajnie że przy okazji tam niby pretekstem do nazwy podwyższają konfiguracje.
Dziwne (i dzięki Bogu) Apple odstaje na razie do Windy i PC.
Następnego MacOS X pewnie już nie będzie tylko będzie gówniane iOS wszędzie, szyba odblaskowa i dotykowy syf, mózgu nie trzeba mieć aby tego używać...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak

NA EURAUD to się chyba wzrosty szykują 
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
zgadzam sie z alinką co do 1,27 później 1,26:]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
ni hu hu ze wzrostem
No i dalej mam dylemat. mis czy tomus?alinka pisze:EUR/AUD ?ForexTig3r pisze:NA EURAUD to się chyba wzrosty szykują
Co powiesz na 1,27 ? A potem 1.26.
SL są na 1,27 widzisz to ?
Edit: około 1.2720 ale to dane opóżnione.
jak już coś:alinka pisze:Lepiej z mądrym stracić niż z głupim znaleźć.szczudlo6 pisze:zgadzam sie z alinką co do 1,27 później 1,26:]
"lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć"
i nie słódź tak bardzo bo się czerwienie
STOCH mamy zloto
Nowy123 pisze:STOCH mamy zloto
przewidujesz wzrost chwilowy czy tylko kolejny mały up i powrót do 1555?
Kamil ma zlotoszczudlo6 pisze:Nowy123 pisze:STOCH mamy zloto
przewidujesz wzrost chwilowy czy tylko kolejny mały up i powrót do 1555?
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797