Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
Do skalpu poklikaj na Armadzie bądź Lmax bezpośrednio. AM odpada . Pro by się nadawało ale realizują po tickach więc szkoda nerwów.
Microbi pisze:Hm konto standard czy Pro? Jeśli przypisali Cię do DD to musiałeś nieźle wykręcić. Ja miałem u nich konta, narzekać nie mogłem, swoje zabrałem. Przed Pro było standard plus osobne konta z 1000 zł i powykręcana swego czasu niezła kasa, nawet bardzo niezła i to w bardzo szybkim czasie , wypłacali bez problemu. Problemy potem były ale nie takie bym wtapiał, potem był telefon i zachęta na Pro by przejść i problemy się skończyły. Ogólnie jak Pro się zepsuło na maksa dałem sobie z nimi spokój. Jakby na Pro realizacja była nie po tickach to by było ok. Brok wg. mnie jeśli ktoś nie skalpuje to w skali 1-5 dobre 3,5 ( Pro )
Hej Microbi, no wlasnie nie raz czytalem ze niezle ich jedziesz i jestem zdziwiony bo max pozycje jakie otwieram to 1 lot ale to na prawde musi byc typowo snajperska pozycja.... no i przez caly miesiac walenia ich tak dzien w dzien nie bylo problemu az do tego tygodnia. myslalem ze im przejdzie, ze cos nie tak z platforma itp ale niestety bez zmian i szybszych ruchow na swieczce juz nie da sie wylapac i pozostają tylko oczekujące.
Normalnie mam wrazenie jak by mnie ktos tam obserwowal po drugiej stronie

a konto mam standard. Jestem przyzwyczajony do kwotowan 4 cyfrowych, no ale jak bedzie mus to sie przestawie.
Wyplaty robiilem juz nie raz i to sie chwali, praktycznie momentalnie. czesto nawet tego samego dnia.
Duzo ludzi z forum przezucilo sie na armade, zobaczymy jak tam to wygląda.
no to jak ich tak waliłeś dzień w dzień i to na dobre kilka stów dziennie jeszcze skalpem na Standardzie to na bank albo Pro albo inny brok, co do Pro zepsuli się, polecam Armadę albo bezpośrednio Lmax. Popytaj Akha o brokerów podpiętych pod Lmaxa najlepiej.
Dzieki za wskazowki. Czlowiek sie przyzwyczaja no ale czas na zmiany i prawdopodobnie armada.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Witam
W piątek ustawiłem zlecenie oczekujące buystop na EURGBP przy poziomie 0.8660. Mógł by mi ktoś wyjaśnić jak to jest możliwe że zostało realizowane po cenie 0.8754 przy czym stoploss nie został zmieniony.
W piątek ustawiłem zlecenie oczekujące buystop na EURGBP przy poziomie 0.8660. Mógł by mi ktoś wyjaśnić jak to jest możliwe że zostało realizowane po cenie 0.8754 przy czym stoploss nie został zmieniony.
mlv pisze:Witam
Luka cenowa między piątkiem a niedzielą na otwarciu. Wszystko sie zgadza. Do tego admiral otwiera sie 15 minut pozniej niz wiekszosc brokerów.
[quote="Microbi"] inny brok, co do Pro zepsuli się, polecam Armadę albo bezpośrednio Lmax
Hej Microbi możesz mnie "zachęcić" do Pro, co tam nie gra?, jeśli Armada to konto EXCHANGE?
dodam, że nie scalpuję,
pozdrawiam
Hej Microbi możesz mnie "zachęcić" do Pro, co tam nie gra?, jeśli Armada to konto EXCHANGE?
dodam, że nie scalpuję,
pozdrawiam
-
- Gaduła
Też tak macie, że prawie za każdym razem musicie po kilka razy zamykać pozycję aby się wreszcie udało? Kiedyś było z tym lepiej, trafiłem do DD czy może teraz jest to normalne?
Trafiles do DD tak jak ja. Witaj w clubie
Do tego wczoraj i dzis mialem zwieche platformy kolo 15.

Do tego wczoraj i dzis mialem zwieche platformy kolo 15.
dzisiaj admiral strasznie chodził, ile się trzeba było namęczyć, żeby pozycję zamknąć, albo i otworzyć.
Nie mówiąc o rozłączaniu i braku połączenia, w czasie gdy demo hulało
Nie mówiąc o rozłączaniu i braku połączenia, w czasie gdy demo hulało