Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
sparwdz na stronie admirala w specyfikacji właściwego dla ciebie konta
-
- Gaduła
jacek-g pisze:ile będzie wynosił spread na daxa jak notowania wystartują w niedzielę w nocy o 12 00 ?? chodzi mi o wartosc nocnego spreadu
Zwykle jest 32,5zł za jednego lota (odpowiednik 0,1 u innych broków) czyli sporo.
te przerwy o 23 są codziennie? ...
-
- Pasjonat
hej. na konto przyszło mi 10% jakieś bonusowej kasy od pierwszej wpłaty.
Każdy ten bonus otrzymuje? co trzeba spełnić aby go zatrzymać?
nic o takim bonusie nie potrafię na ich stronie znaleźć...
Edycja: OK, już mam, w gabinecie znalazłem..
Każdy ten bonus otrzymuje? co trzeba spełnić aby go zatrzymać?
nic o takim bonusie nie potrafię na ich stronie znaleźć...
Edycja: OK, już mam, w gabinecie znalazłem..
- mysje_hood
- Gaduła
mi codziennie nie rozrywa polaczenia aczkolwiek wieczorami czesto sie to dzieje.barts pisze:te przerwy o 23 są codziennie? ...
Mam pytanko odnosnie indeksów na admiralu.
Jakie sa godziny handlu na SP500? tak patrze na wykres i widze ze handel na sp zostal zamkniety w piatek o 20 (21 czasu polskiego?) a otwiera sie w niedziele naszego czasu? czy w pn po poludniu jak rusza gielda nowojorska?
pozdro
Witam wszystkich.
To mój pierwszy raz na forum.
Jestem zielony jak wiosenny liść ale ciężko się ucze od 4 dni...
Po porzetestowaniu chyba 7 różnych Brokerów , za najbardziej przyjazny pod względem ergonomii uznałem panel w MT4 Supreme okienko rynek w Admiral Markets (tam gdzie są duże okienka z guzikami kup/sprzedaj dla wielu instrumentow).
Po trzech dniach po blisko 15 godzin kazdy czytania i przeglądania stwierdziłem że to co gram to w prostej linii podlega pod "scalping".
Dlatego mam pytania:
1. Czy grając na platformie demo w Admiral Markets warunki są te same jak dla konta standard ? Tzn ten sam spread, swapy i prowizje ?
2. Czy słusznie postępuje analizując wykresy w MT4 XTB (bo mam bardzo niski ping i szybkie odświeżanie) a transakcji dokonuję na Admiral Markets na tym super panelu ?
To mój pierwszy raz na forum.
Jestem zielony jak wiosenny liść ale ciężko się ucze od 4 dni...
Po porzetestowaniu chyba 7 różnych Brokerów , za najbardziej przyjazny pod względem ergonomii uznałem panel w MT4 Supreme okienko rynek w Admiral Markets (tam gdzie są duże okienka z guzikami kup/sprzedaj dla wielu instrumentow).
Po trzech dniach po blisko 15 godzin kazdy czytania i przeglądania stwierdziłem że to co gram to w prostej linii podlega pod "scalping".
Dlatego mam pytania:
1. Czy grając na platformie demo w Admiral Markets warunki są te same jak dla konta standard ? Tzn ten sam spread, swapy i prowizje ?
2. Czy słusznie postępuje analizując wykresy w MT4 XTB (bo mam bardzo niski ping i szybkie odświeżanie) a transakcji dokonuję na Admiral Markets na tym super panelu ?
jest pipnie
Witam, miałem dzisiaj otwartą pozycję na ej, sl był na be. I podczas danych o 14:30 z +15 pips zamknąło mi pozycję na -30pips. Chciałbym wiedzieć czy jest jakaś szansa na reklamację?
Cenka opada
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Niestety, żadnych.
- Mighty Baz
- Pasjonat
odkurzylem platforme i jestem zaskoczony, po zainstalowaniu MT4 nie mam zadnych katalogow expert/indicators...to jakis nowy trend w admiral markets?
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
macie coś takie na nzd/usd na koncie standard? Czy to tylko bad tick ?
Poza tym przeskoczyło mi sl o jakieś 40 pips.
Poza tym przeskoczyło mi sl o jakieś 40 pips.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.