AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

aliorr
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: AliorTrader - ECN.

Nieprzeczytany post autor: aliorr »

Moim zdaniem też awaryjność platformy jest zbyt duża , zauważam stopniowe polepszenie tej sytuacji ale mimo wszystko zbyt wolno przebiega ten proces . Na plus mogę dodać tylko od siebie ,że po raz kolejny złożona przeze mnie reklamacja została rozpatrzona pozytywnie i utracone środki mam już na koncie.

Gren
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gren »

Zrobiłem reinstalke AT2 ale problem z wykresami range dalej mam ten sam bo wg aliora 3/5/10 ostatnich dni=3 ostatnie godziny.

buchcik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buchcik »

Chyba po ostatniej drobnej aktualizacji (tak mi się kojarzy, że wtedy się zaczęło) KAŻDORAZOWE przesunięcie się Trailng Stopa wydaje dźwięk jak zamykanie pozycji :-(
Na pewno wcześniej tak nie było. Dotychczas gdy ręcznie zmieniałem TP/SL to owszem był dźwięk, ale gdy był ustawiony Trailing Stop, to podczas przesuwania poziomu była cisza... a teraz mi hałasuje i stresuje ;-) Da się to jakoś wyłaczyć, bo w opcjach dźwięku nie ma osobnego pola dla trailng stop.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

Gren
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gren »

Komuś jeszcze zdarzyło się na wykresie 15 minutowym odswieżyć wykres i zobaczyć całkiem inne świece niż były tam poprzednio?

Edit: Brak dostępnych danych dla wykresów godzinowych eur/usd, gbp/usd :)

matrixtrade
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: matrixtrade »

Czy konto demo AliorTrader obecnie działa??? Od niedzeli wieczorem nie wczytuje mi wykresów :shock: na żadnym interwale czasowym. Ma ktoś informację kiedy problem będzie rozwiązany? Pozdr

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
matrixtrade pisze:Czy konto demo AliorTrader obecnie działa??? Od niedzeli wieczorem nie wczytuje mi wykresów :shock: na żadnym interwale czasowym. Ma ktoś informację kiedy problem będzie rozwiązany? Pozdr
A nie wygasło Ci demo przypadkiem?

Pozdrawiam
Karol Marchewka

matrixtrade
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: matrixtrade »

pomogła ponowna instalacja platformy z usunięciem C:\Users\”nazwa użytkownika”\AppData (folder ukryty)\Roaming\Alior Trader 2 DEMO

awab
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: awab »

Gren pisze:Komuś jeszcze zdarzyło się na wykresie 15 minutowym odswieżyć wykres i zobaczyć całkiem inne świece niż były tam poprzednio?

Edit: Brak dostępnych danych dla wykresów godzinowych eur/usd, gbp/usd :)

Tak problem trwa od ostatniej aktualizacji, zgłaszałam już to kilka razy do Aliora (wysyłając print screen) ale zawsze słyszę, że trawaja pracę i w najblizszym czasie zostanie to poprawione. Tylko ciekawe kiedy, bo trwa to już ponad miesiąc. Irytuje mnie już ta platforma, wiecznie coś, nowa aktualizacja to nowe problemy, jak można oferować produkt nie działający sprawnie, wiedzieć o tym i pobierać za to prowizję!!!!

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

Chciałbym się dowiedzieć, czy będzie możliwość dodania nowej wartości czasowej na wykresie? Teraz jest zablokowana opcja i muszę ustawiać przedziały czasowe manualnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
eddek pisze:Chciałbym się dowiedzieć, czy będzie możliwość dodania nowej wartości czasowej na wykresie? Teraz jest zablokowana opcja i muszę ustawiać przedziały czasowe manualnie.
Obrazek
Opcja została zablokowana bo wyczerpany został limit dostępnych pozycji. Usuń jedną z nich, to opcja zostanie odblokowana.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

ODPOWIEDZ