Ładnie to wygląda. Konto real?ksiadz pisze:Spread zerowy albo nawet i dodatni ...... rewelacja
Jak oceniacie szybkość egzekucji np. w porównaniu do real BZWBK?
Jeśli chodzi o prowizje to BZWBK = BRE (gdy obrót poniżej ok. 50 lotów/m-c) = 0,0045%.
Ładnie to wygląda. Konto real?ksiadz pisze:Spread zerowy albo nawet i dodatni ...... rewelacja
Raczej nie celowe, bo u mnie jest OKarturd pisze:Witam. mama demo. czy to celowe, że brak głębokości rynku w BRe SmartOrders. zainstalowałem ponownie mt4 i pokazuje tylko 1 cene S B ,odmienną od rynkowej.
Swapy pobierane są od instrumentów SPOTowych, czyli opartych o ceny SPOT. POL20 jest instrumentem opartym o FUTURES na indeks wig20, więc swapy nie są pobierane.jamesfisher pisze:Dla CFD POL20 nie jest pobierany swap? W przeciwieństwie do pozostałych CFD nie ma pozycji ze swap-em. Prośba o wypowiedź przedstawiciela brokera.
Dziękuję. Czy jest jakieś ograniczenie w czasie trzymania pozycji, np. czy mogę mieć otwarty long przez 2 lata na CFD POL20?BRE FX ECN pisze:Swapy pobierane są od instrumentów SPOTowych, czyli opartych o ceny SPOT. POL20 jest instrumentem opartym o FUTURES na indeks wig20, więc swapy nie są pobierane.jamesfisher pisze:Dla CFD POL20 nie jest pobierany swap? W przeciwieństwie do pozostałych CFD nie ma pozycji ze swap-em. Prośba o wypowiedź przedstawiciela brokera.