mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Re: BRE Forex ECN

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

ksiadz pisze:Spread zerowy albo nawet i dodatni ...... rewelacja
Ładnie to wygląda. Konto real?
Jak oceniacie szybkość egzekucji np. w porównaniu do real BZWBK?
Jeśli chodzi o prowizje to BZWBK = BRE (gdy obrót poniżej ok. 50 lotów/m-c) = 0,0045%.

arturd
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arturd »

Witam. mama demo. czy to celowe, że brak głębokości rynku w BRe SmartOrders. zainstalowałem ponownie mt4 i pokazuje tylko 1 cene S B ,odmienną od rynkowej.

Awatar użytkownika
drulaka
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: drulaka »

W kolejnej wersji BSO pomyślcie o:

1. umożliwieniu wpisywania komentarzy przy składaniu zleceń - bardzo proste i bardzo bardzo pomocne

2. opcja "markowania" zleceń na wykresie, czyli wstawiania "znaczków" buy, sell, close

ps

3. a gdby tak jeszcze "uchwyty" do przesuwania ST i TP były większe lub w innych miejscach niż uchwyt BUY,SELL to byłoby cudownie (czasmi po przejsciu na wyższy TF "uchwyt od np. TP chowa się za uchwytem BUY i trzeba się nakombinować żeby go przesunąć)

4. a czy nie mozna by było tego panelu zrobić w jakieś wersji open source ? wtedy każdy mogłby rozwinąć go do swoich potrzeb... pewnie dało by się zablokowac BSO tak aby działał tylko na wszej platformie

ps
jeśli rozwiniece sensownie ten panel BSO i nie będzie wpadek to uroczyście ogłaszam pozostanie z wami na zawsze.... czyli do wyczyszczenia depo ;-)

EDIT

Ad.3

w sumie zmiana tych uchwytów nie jest konieczna - zupełna strata czasu, niech programiści pracują nad czymś sensowniejszym :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jest pipnie

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

arturd pisze:Witam. mama demo. czy to celowe, że brak głębokości rynku w BRe SmartOrders. zainstalowałem ponownie mt4 i pokazuje tylko 1 cene S B ,odmienną od rynkowej.
Raczej nie celowe, bo u mnie jest OK ;). Spróbuj przeładować samo SmartOrders (wyłączyć i dodać jeszcze raz do wykresu lub zobaczyć na nowym wykresie). Możesz też spróbować założyć nowe demo, najlepiej przez stronę brokera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

A jak dla użytkowników wcześniejszych te rabaty?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

Witam!
Aktywowałem rachunek real - mini w BRE.
Chciałem otworzyc pozycje poniżej 0,1 lota przez BRe Smart Orders. W "Size" moge wpisać najmniejszą jednostkę 0,1 lota.

Czy można to jakoś zmienić żeby otwierał 0,01 przez BReSmart Orders ?

Już wiem trzeba ściagnąć aktualizację - nowszy BReSmart Orders
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Dla CFD POL20 nie jest pobierany swap? W przeciwieństwie do pozostałych CFD nie ma pozycji ze swap-em. Prośba o wypowiedź przedstawiciela brokera.

Awatar użytkownika
BRE FX ECN
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BRE FX ECN »

jamesfisher pisze:Dla CFD POL20 nie jest pobierany swap? W przeciwieństwie do pozostałych CFD nie ma pozycji ze swap-em. Prośba o wypowiedź przedstawiciela brokera.
Swapy pobierane są od instrumentów SPOTowych, czyli opartych o ceny SPOT. POL20 jest instrumentem opartym o FUTURES na indeks wig20, więc swapy nie są pobierane.
mForex ECN
email: kontakt@mforex.pl
Infolinia: (22)6974774

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

BRE FX ECN pisze:
jamesfisher pisze:Dla CFD POL20 nie jest pobierany swap? W przeciwieństwie do pozostałych CFD nie ma pozycji ze swap-em. Prośba o wypowiedź przedstawiciela brokera.
Swapy pobierane są od instrumentów SPOTowych, czyli opartych o ceny SPOT. POL20 jest instrumentem opartym o FUTURES na indeks wig20, więc swapy nie są pobierane.
Dziękuję. Czy jest jakieś ograniczenie w czasie trzymania pozycji, np. czy mogę mieć otwarty long przez 2 lata na CFD POL20?

arturd
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arturd »

Proszę użytkowników konta real o ocene szybkości egzekucji zleceń w bretrader.

ODPOWIEDZ