DayTrading: Piątek 22.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 lut 2013, 00:09

Wzrost
17
40%
Bez zmian
7
17%
Spadek
18
43%

Liczba głosów: 42

tomek123
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013

Nieprzeczytany post autor: tomek123 »

wiem ze kiedys jak forex cruise otwieral pozycje to ludzia juz nawet nie otwierało po tych cenach tylko inaczej i tylko potem go ubrali w buy na kablu tam tyle ludzie popłyneło ze to jest koniec to bylo w maju potem się jeszcze obrócil na buy i się chyba sam pogubił bo niby dostawcy w zgodzie ze swoim systemem hah nikt mi nie powie to jest mega kasa która tam wchodzi w obrót i ktoś wielki tnie ludzi aż do końca depo bo wiekszość z tych dostawców nie ma SL ;)

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: handlare »

tomek123 pisze:wiem ze kiedys jak forex cruise otwieral pozycje to ludzia juz nawet nie otwierało po tych cenach tylko inaczej i tylko potem go ubrali w buy na kablu tam tyle ludzie popłyneło ze to jest koniec to bylo w maju potem się jeszcze obrócil na buy i się chyba sam pogubił bo niby dostawcy w zgodzie ze swoim systemem hah nikt mi nie powie to jest mega kasa która tam wchodzi w obrót i ktoś wielki tnie ludzi aż do końca depo bo wiekszość z tych dostawców nie ma SL ;)
Oszuści :D
nowa jakość

Brenach91
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Brenach91 »

handlare pisze:
Brenach91 pisze:Admiral markets masz brokera? podobno Lypa xD
Tak, czy lipa? od 3 lat jakoś hulam. a dlaczego lipa?
A Coś tam pisali że problemy z wypłatami itd, chciałem też właśnie;) ale jak to poczytałem to mi się odwidziało, może to konkurencja robiła taka opinie heh;P a ty 16/24 jak ja siedzisz na fx?

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Brenach91 pisze:
handlare pisze:
Brenach91 pisze:Admiral markets masz brokera? podobno Lypa xD
Tak, czy lipa? od 3 lat jakoś hulam. a dlaczego lipa?
A Coś tam pisali że problemy z wypłatami itd, chciałem też właśnie;) ale jak to poczytałem to mi się odwidziało, może to konkurencja robiła taka opinie heh;P a ty 16/24 jak ja siedzisz na fx?
Bzdury :D
Żadnych klopotów, zależy może jakie kwoty. Mam AS, za mały jestem na ECN, ale ponoć w AM to jest jakiś para-ECN. nie wiem, za wcześnie na to.

Siedzę od 7-8 do 17-18 jak mam wolne od pracy. Zwykle gram na dłuższy termin.
nowa jakość

tomek123
Gaduła
Gaduła

tak działa forex gra przeciwko większości sam to kiedyś obserwowałem na FW bo tam mniejsza płynność tylko wiesz człowiek nie ma wgladu w pozycje tutaj jakby jest taka możliwość tylko co zrobią odbiorcy czy będą słuchać dostawcy i uśredniać tak jak zrobil f8 na kablu albo adman na edku na sell to mi daje do myślenia kto kieruje rynkiem wiekszość która traci jaki wpływ ma na to gospodarka ceny się same winduja i tak to się kreci w pewnym sensie odbiorcy nieswiadomi idą na rzeź jak świnie i tak to się kreci najpierw system dostawcy odbiera kase innym potem ktoś wielki odbiera tym wszystkim świnią całe ich depo bo wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia ;) tyle o zulu czy historia sie powtórzy zobaczymy

Brenach91
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Brenach91 »

tomek123 pisze:tak działa forex gra przeciwko większości sam to kiedyś obserwowałem na FW bo tam mniejsza płynność tylko wiesz człowiek nie ma wgladu w pozycje tutaj jakby jest taka możliwość tylko co zrobią odbiorcy czy będą słuchać dostawcy i uśredniać tak jak zrobil f8 na kablu albo adman na edku na sell to mi daje do myślenia kto kieruje rynkiem wiekszość która traci jaki wpływ ma na to gospodarka ceny się same winduja i tak to się kreci w pewnym sensie odbiorcy nieswiadomi idą na rzeź jak świnie i tak to się kreci najpierw system dostawcy odbiera kase innym potem ktoś wielki odbiera tym wszystkim świnią całe ich depo bo wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia ;) tyle o zulu czy historia sie powtórzy zobaczymy
Oprzyj technikę na sobie a nie na innych kolego;) bo sobie tylko ufać możesz

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Zanim zorientowałeś sie jakie to są wały, nie myślaleś żeby tam się pod kogoś podłączyć?
nowa jakość

tomek123
Gaduła
Gaduła

na kablu f8 otwieral buy i rynek odrazu nawet nie poszedl w gore tylko odrazu winda w dół 5573 mały SL mega zysk kto wiedział ten mógł się dorobić mln jestem tego prawie pewny ;) to tyle na weekend odemnie przeanalizujcie sobie to

handlare
Pasjonat
Pasjonat

tomek123 pisze:na kablu f8 otwieral buy i rynek odrazu nawet nie poszedl w gore tylko odrazu winda w dół 5573 mały SL mega zysk kto wiedział ten mógł się dorobić mln jestem tego prawie pewny ;) to tyle na weekend odemnie przeanalizujcie sobie to
Odwrotna korelacja, bezbłędne sygnały.

Zmykam Panowie, miłego weekendu.
Do poniedziałku.
nowa jakość

tomek123
Gaduła
Gaduła

ja grałem na zulu mam konto u AAAfx ale jak widziałem jak koleś przesuwa SL i wogule ich strategie teraz będę się szykował i grał przeciwko nim tylko pytanie kiedy hah ;)

Zablokowany