DayTrading: Piątek 22.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013
Zulu trade jest dla noobów którzy myślą że dorobia się bez pracy;) i bez stresu zwiazanego z samodzielnym podejmowaniem decyzji etc..
Może jakaś LUKA na Weak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Kama pierwszy w rankingu ma teraz 7 tys odbiorców pytanie kiedy przyjdzie na niego czas i czy bedzie mial SL rynek wtedy wykona mega zagrywke przeciwko niemu to już sie powtórzyło kilka razy, pytanie co dalej z f8 i jego buy na kablu i Adnan i jego buy na złocie jak ludzie pozamykaja to pojdzie w góre jak nie to dalej po depozytach 

wiesz, cos mi się z wiadomościami pomerdało, nie mogę wysłać. Tak, mam sell-a, ale obroty spadają, godzina do zamknięcia i niemrawy sie zrobił .Brenach91 pisze:Zulu trade jest dla noobów którzy myślą że dorobia się bez pracy;) i bez stresu zwiazanego z samodzielnym podejmowaniem decyzji etc..
nowa jakość
A mi xtb się krashuje, kombinatorzy z nich na swapy chcą zarobić x[
handlare co o SP500 sądzisz?
to jest szansa dla nas bo wszystko widać jak na dłoni jak rynek i tłucze można zagrać przeciwko nim pytanie kiedy ktoś się pokusi tamten koleś u f8 ma chyba w sumie z 600 tys $ konta straty 4 u f8 w zwolennikach otwarte tam te 60 pare tys $ bo pips to 1 $ 

Kiedyś śledzilem Zulu, zobaczylem baner na google czy gdzieś, ale jakoś nigdy nie pasowało mi naśladowanie liderówtomek123 pisze:Kama pierwszy w rankingu ma teraz 7 tys odbiorców pytanie kiedy przyjdzie na niego czas i czy bedzie mial SL rynek wtedy wykona mega zagrywke przeciwko niemu to już sie powtórzyło kilka razy, pytanie co dalej z f8 i jego buy na kablu i Adnan i jego buy na złocie jak ludzie pozamykaja to pojdzie w góre jak nie to dalej po depozytach

To chyba dobrze.
-- Dodano: 22 lut 2013, 21:09 --
W admiralu nie ma tragedii ze swapami. SP500 nie obserwuję, wiem że powinienem z uwagi na usd, ale nie zaglebiam się w to. W koszyku mam kabla, e/u, audi, eur/gbp i 2-3 egzotyki.Brenach91 pisze:A mi xtb się krashuje, kombinatorzy z nich na swapy chcą zarobić x[
Audi closed.,
nowa jakość
Admiral markets masz brokera? podobno Lypa xD
Tak, czy lipa? od 3 lat jakoś hulam. a dlaczego lipa?Brenach91 pisze:Admiral markets masz brokera? podobno Lypa xD
nowa jakość