DayTrading: Piątek 22.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013
no nici sl zadziałał...tak to jest w pt... ehh
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Ja własnie wywalilłemzastapmnie pisze:ja się zastanawiam, ale poczekam do poniedziałku, choć dzisiaj zabrakło mi jaj by wejść po 1570, kiedy zahaczał o wsparcia i fibo 50%Brenach91 pisze:
PS. Ktoś na złodku na Longa siedzi?

-- Dodano: pt 22-02-2013, 21:43 --
Ja oficjalnie to nie lubię grać w Piątki wiadomo jak ten dzień się nazywa w branży?:Dszczudlo6 pisze:no nici sl zadziałał...tak to jest w pt... ehh
fucki'n fridayBrenach91 pisze: Ja oficjalnie to nie lubię grać w Piątki wiadomo jak ten dzień się nazywa w branży?:D

nowa jakość
Nie:DDDhandlare pisze:fucki'n fridayBrenach91 pisze: Ja oficjalnie to nie lubię grać w Piątki wiadomo jak ten dzień się nazywa w branży?:D??

Ktoś na konwersacje o rynku? itd ogarniety ??:D na prv bo mi sie nudzi;)
Ostatnio zmieniony 22 lut 2013, 20:47 przez Brenach91, łącznie zmieniany 1 raz.
Też ładnieBrenach91 pisze:Nie:DDDhandlare pisze:fucki'n fridayBrenach91 pisze: Ja oficjalnie to nie lubię grać w Piątki wiadomo jak ten dzień się nazywa w branży?:D??
, Dzień Czarownic

Zostawiam na weekend G/U, sl pozycja be +10
Audi, zobacze jak przed 10 będzie stał.
Edek też zostaje na sell-u
ciekawy jestem przyszłego tygodnia.
Zamykają pozycje.
nowa jakość
Kojarzycie strone Zulutrade
zauważyłem pewna zależność ze rynek zaczyna grać przeciwko większości, być może dostawcy najpierw roba mega dobry ranking a potem chcą łatwo i szybko ograbić swoich odbiorców, tak było z Flay on the wall, forex cruise control, teraz f8 i ADNAN ESSAM MALOMA który szedł jak mistrz tyle pipsów wycinał ludzią edek na sell go wycieli i teraz złoto na buy w zwolennikach pipsy do sa $ wiec sianko tam jest konkretne no chyba ze złoto licza inaczej ale centralnie rynek szedl w przeciwnym kierunku i to się powtarza a głupi ciągle ładuja tych najlepszych z rankingu aż do momentu kiedy przeładuja i ich tna na gruba kase $$$

Czyli jak, kreują takiego fikcyjnego guru, nap....alają mu statsy żeby leszczom oczy na wierzch wychodziły, a potem świadomie ustawiaja klientów w stronę przeciwną do rynku?tomek123 pisze:Kojarzycie strone Zulutradezauważyłem pewna zależność ze rynek zaczyna grać przeciwko większości, być może dostawcy najpierw roba mega dobry ranking a potem chcą łatwo i szybko ograbić swoich odbiorców, tak było z Flay on the wall, forex cruise control, teraz f8 i ADNAN ESSAM MALOMA który szedł jak mistrz tyle pipsów wycinał ludzią edek na sell go wycieli i teraz złoto na buy w zwolennikach pipsy do sa $ wiec sianko tam jest konkretne no chyba ze złoto licza inaczej ale centralnie rynek szedl w przeciwnym kierunku i to się powtarza a głupi ciągle ładuja tych najlepszych z rankingu aż do momentu kiedy przeładuja i ich tna na gruba kase $$$
To jest sposob na zrobienie pieniędzy

nowa jakość
http://www.zulutrade.com/Follower.aspx? ... &pid=13111 koles pełno kasy stracił teraz ma otwarte 67 tys $ na stracie na sell na kablu tak jakby rynek grał przeciwko nim u tego Adnan essam maloma jeden japoniec ma otwsrty ponad 1 mln na stracie o ile zloto nie liczy się inaczej ale pipsy to przeliczenia na $ mi to daje do myślenia bo sądziłem ze forex jest mega płynny a tutaj okazuje się że nie
albo się myle

Na złocie 1 pipstomek123 pisze:http://www.zulutrade.com/Follower.aspx? ... &pid=13111 koles pełno kasy stracił teraz ma otwarte 67 tys $ na stracie na sell na kablu tak jakby rynek grał przeciwko nim u tego Adnan essam maloma jeden japoniec ma otwsrty ponad 1 mln na stracie o ile zloto nie liczy się inaczej ale pipsy to przeliczenia na $ mi to daje do myślenia bo sądziłem ze forex jest mega płynny a tutaj okazuje się że niealbo się myle

Dlatego od zawsze powtarzałem że trzeba używać mózgu, nie polegać ślepo na sugestiach. Wyprowadzają ludzi w maliny.
W tym linku ktory podesłałeś wygląda to co njmniej podejrzanie, klasyczne piramidowanie straty. Konto w końcu nie wytrzyma, MC jak w banku
Ostatnio zmieniony 22 lut 2013, 20:59 przez handlare, łącznie zmieniany 1 raz.
nowa jakość
tam ludzie pompuja najepierw majatki a potem im je odbieraja sam widziałem to kiedyś na Fly jak rynek mega mocno szedł na gore na Gbp/JPn ten zostawca nie zamykał pozycji tylko ciagle sell ale ludzią konta się zerowały bo dostawcy prawie 100% niezawodni ale w przeszłości to samo było w maju na forex cruise na kablu mial buy rynek mega mocny spadek aż nie przeczyscili depo i to jest globalne łapanie głupich w tej platformie
-- Dodano: 22 lut 2013, 21:00 --
gdybym się wcześniej skapnał to wlaśnie złoto mega strzal na sell i kabel na sell bo oni mieli wszyscy buy i tak samo na edku on mial sell poszlo w gore ktoś wział mega gotówke a setki tysiecy ludzi poległo na niby mega super pewnych zyskach w przeszłosci od zulu dostawców
-- Dodano: 22 lut 2013, 21:00 --
gdybym się wcześniej skapnał to wlaśnie złoto mega strzal na sell i kabel na sell bo oni mieli wszyscy buy i tak samo na edku on mial sell poszlo w gore ktoś wział mega gotówke a setki tysiecy ludzi poległo na niby mega super pewnych zyskach w przeszłosci od zulu dostawców