DayTrading: Piątek 22.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 lut 2013, 00:09

Wzrost
17
40%
Bez zmian
7
17%
Spadek
18
43%

Liczba głosów: 42

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013

Nieprzeczytany post autor: handlare »

szczudlo6 pisze:Wiem ale kierując się PA i innymi AT na 10 strzałów 7 się sprawdza dlatego warto zaryzykować bo może wpadnie a jak nie to kolejne próby...
do końca sesji jeszcze pare h :)
Może się mylę, ale w większości przypadków do końca utrzymywany jest kierunek, jednocześnie spadek wolumenu. Już teraz obrót jest niski. Nie ryzykowałbym L.
nowa jakość

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

zastapmnie pisze:ten euro-frank wcale nie tak zły na longa, gdy spojrzeć long-term...
perfekcyjnie to sobie rozkminiłeś, podoba mi się, nawet pod to zagram w przyszłym tygodniu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
wesoly mis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wesoly mis »

richard.cali pisze:
wesoly mis pisze:GREENHAZE:

http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost4328786

Zobaczcie co potem zrobił EUR/USD.
Szacun!
Misiek, jedziesz na demo, czy próbujesz coś na realu?
Jade na demo ale mam real z małym depo. W 13 miesięcy 10k zł poszło na real w p..u. 90kzł w 2 miesiące na demo.
Jechałem oscylatorami, były miesiące na plus.
Pisałem już o tym, szukam Graala jak wszyscy.

tomek123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tomek123 »

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

wesoły misiu, dalej nie widać tej analizy sprzed dwóch lat, ale mogę pokazać Tobie moją z grudnia 2011 roku ;) i sparwdz sobie co zrobił edek ;)

p.s. drugi rysunek, dotyczy aktualnej sytuacji an edku. Więc są spadki, w szerszym terminie korekta wzrostów, zasięgu korekty to okolice 1,315-2, to co widać na rysunku, znaczy się że rysunek pokazuje negacje, która musiał by wystąpić aby ta korekta nie zmieniła się w większe spadki, które mogą być prowokowane zejściem ceny poniżej 1,308. Dlaczego myślimy o zmianie długoterminowego trendu na przeciwny? Ponieważ można zaobserwować coś jak by RGR na d1 :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
wesoly mis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wesoly mis »

Dwa dołki i dziura w dół not czekamy na 1.3315-20.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Z tym oRGR na edku D1 trafione - zatopione :!:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

w zasadzie to spodziewam się też (przy wzrostach) zmiany geometrycznej kanału z d1
Tak myślę!

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

bo nie mają anlizy. jak by mieli analizę to by mieli pomysł
Tak myślę!

Zablokowany