Może się mylę, ale w większości przypadków do końca utrzymywany jest kierunek, jednocześnie spadek wolumenu. Już teraz obrót jest niski. Nie ryzykowałbym L.szczudlo6 pisze:Wiem ale kierując się PA i innymi AT na 10 strzałów 7 się sprawdza dlatego warto zaryzykować bo może wpadnie a jak nie to kolejne próby...
do końca sesji jeszcze pare h
DayTrading: Piątek 22.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013
nowa jakość
perfekcyjnie to sobie rozkminiłeś, podoba mi się, nawet pod to zagram w przyszłym tygodniuzastapmnie pisze:ten euro-frank wcale nie tak zły na longa, gdy spojrzeć long-term...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- wesoly mis
- Gaduła
Jade na demo ale mam real z małym depo. W 13 miesięcy 10k zł poszło na real w p..u. 90kzł w 2 miesiące na demo.richard.cali pisze:Misiek, jedziesz na demo, czy próbujesz coś na realu?wesoly mis pisze:GREENHAZE:
http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost4328786
Zobaczcie co potem zrobił EUR/USD.
Szacun!
Jechałem oscylatorami, były miesiące na plus.
Pisałem już o tym, szukam Graala jak wszyscy.
wesoły misiu, dalej nie widać tej analizy sprzed dwóch lat, ale mogę pokazać Tobie moją z grudnia 2011 roku
i sparwdz sobie co zrobił edek 
p.s. drugi rysunek, dotyczy aktualnej sytuacji an edku. Więc są spadki, w szerszym terminie korekta wzrostów, zasięgu korekty to okolice 1,315-2, to co widać na rysunku, znaczy się że rysunek pokazuje negacje, która musiał by wystąpić aby ta korekta nie zmieniła się w większe spadki, które mogą być prowokowane zejściem ceny poniżej 1,308. Dlaczego myślimy o zmianie długoterminowego trendu na przeciwny? Ponieważ można zaobserwować coś jak by RGR na d1

p.s. drugi rysunek, dotyczy aktualnej sytuacji an edku. Więc są spadki, w szerszym terminie korekta wzrostów, zasięgu korekty to okolice 1,315-2, to co widać na rysunku, znaczy się że rysunek pokazuje negacje, która musiał by wystąpić aby ta korekta nie zmieniła się w większe spadki, które mogą być prowokowane zejściem ceny poniżej 1,308. Dlaczego myślimy o zmianie długoterminowego trendu na przeciwny? Ponieważ można zaobserwować coś jak by RGR na d1

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- wesoly mis
- Gaduła
Dwa dołki i dziura w dół not czekamy na 1.3315-20.
- ForexTig3r
- Maniak
Z tym oRGR na edku D1 trafione - zatopione 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
w zasadzie to spodziewam się też (przy wzrostach) zmiany geometrycznej kanału z d1
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
Ci nie mają pomysłu ...
https://www.tradingview.com/e/?clone=5uWlu424
https://www.tradingview.com/e/?clone=5uWlu424
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
bo nie mają anlizy. jak by mieli analizę to by mieli pomysł
Tak myślę!
Tak myślę!