wejścia z wczorajszego wieczoru, jeszcze je trochę potrzymam, chociaż na ejku zgodnie z tym, że powinienem przesuwać po ok. 1xSL powinna być pozycja zamknięta ale...
edit.
sl ustawiłem na audzie i ejku wyżej niż to widać na ss żeby nie stracić tego co już mam
journal - ermak
Re: journal - ermak
ejek skończył się na +40 chociaż mogło być 110
kbl +1 i -4
audzik +91
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE W WYSZEDŁEM NA + HURAAAA : DD ok. 1,7%
kbl +1 i -4
audzik +91
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE W WYSZEDŁEM NA + HURAAAA : DD ok. 1,7%
+25 edk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
już dzisiaj nie uruchomię platformy!
kabel +109
ładna luka 0.o na ejku też niczego sobie^^
short na edku
a na ejku trochę duży sl bym musiał stawiać;/
edit
-16 edk
ładna luka 0.o na ejku też niczego sobie^^
short na edku
a na ejku trochę duży sl bym musiał stawiać;/
edit
-16 edk
wszystko co dzisiaj było i jest
Nie boisz się wchodzić w 2 pozycję na tak bardzo podobnych parach jak edek i ejek? No i z drugiej strony nie lepiej zagrać na 1 parze 2x większą pozycją (na tej na której jest pewniejszy sygnał, w tym wypadku edek moim zdaniem) ?
Ty grasz na realu? Czy dopiero masz zamiar wejść?
Pozdro
Ty grasz na realu? Czy dopiero masz zamiar wejść?
Pozdro
demo
miałem przejść na real jak dojdę tutaj do 5000, ale chyba poczekam do 6k (coś podejrzanie długie trade'y łapie i obawiam się, że to po prostu tylko szczęście, a dobrze wiemy że nie o to tutaj chodzi...)
lepiej wejść na dwóch parach niż podwójnie na jednej, bo w razie niepowodzenia na jednej ciągle mamy tą drugą : ) granie na dwóch parach jednocześnie zmniejsza ewentualną stratę (tak samo jak zysk)... podobny efekt daje dzielenie pozycji, ale wątpię żeby mnie ktoś do tego przekonał : )
dla mnie lepszy sygnał był na ejku : D
szkoda, że kabel cofnął ; / +2
w ogóle to muszę od nowa porysować na wykresach, bo burdel się troszkę zrobił
ok zamknąłem
edk +105
ejk +181
na kablu long
edit
-10
edit
ejek i edek shorty : D obecnie +23 +35
jeszcze raz edit : )
jakieś dane, komunikat że tak śmigamy w dół? rozwiązanie strefy euro? : DD (marzenie)
zamykam edk +29 ejk +120
jutro chyba korekta a potem wróże, że dalej w dół... co by nie było, gramy co widać : )
miałem przejść na real jak dojdę tutaj do 5000, ale chyba poczekam do 6k (coś podejrzanie długie trade'y łapie i obawiam się, że to po prostu tylko szczęście, a dobrze wiemy że nie o to tutaj chodzi...)
lepiej wejść na dwóch parach niż podwójnie na jednej, bo w razie niepowodzenia na jednej ciągle mamy tą drugą : ) granie na dwóch parach jednocześnie zmniejsza ewentualną stratę (tak samo jak zysk)... podobny efekt daje dzielenie pozycji, ale wątpię żeby mnie ktoś do tego przekonał : )
dla mnie lepszy sygnał był na ejku : D
szkoda, że kabel cofnął ; / +2
w ogóle to muszę od nowa porysować na wykresach, bo burdel się troszkę zrobił

ok zamknąłem
edk +105
ejk +181
na kablu long
edit
-10
edit
ejek i edek shorty : D obecnie +23 +35
jeszcze raz edit : )
jakieś dane, komunikat że tak śmigamy w dół? rozwiązanie strefy euro? : DD (marzenie)
zamykam edk +29 ejk +120
jutro chyba korekta a potem wróże, że dalej w dół... co by nie było, gramy co widać : )
rano otwieram platformę i myślę tak "chyba lepiej dzisiaj nie grać", jak widać na ss przewidywania były słuszne... potem tilt i kolejne straty
ale co tam : D miesiąc cały czas na plus! jeszcze dwa dni i marzec! być może miesiąc decydujący czy powrócę na real!
CEL na marzec, to bardziej poważne podejście do trejdowania (można chyba spolszczyć to słowo? : D )
ale co tam : D miesiąc cały czas na plus! jeszcze dwa dni i marzec! być może miesiąc decydujący czy powrócę na real!
CEL na marzec, to bardziej poważne podejście do trejdowania (można chyba spolszczyć to słowo? : D )