miałem identyczną sytuację, i mogę tylko potwierdzićArmadaMarkets pisze:Jak do tej pory wszystkie reklamacje tego typu rozpatrzone zostały pozytywnie.

pzdr.
miałem identyczną sytuację, i mogę tylko potwierdzićArmadaMarkets pisze:Jak do tej pory wszystkie reklamacje tego typu rozpatrzone zostały pozytywnie.
Prosimy podać te błędy - najlepiej na priva - wtedy je poprawimy.abstrahując od licznych błędów powstałych zapewne przy tłumaczeniu na stronie Armady
Pana obliczenia są prawidłowe. Sprawdziliśmy przed chwilą i z niewiadomych przyczyn podczas generowania statementu pozamieniały się wartości lotów dla poszczególnych pozycji. Jutro się tym zajmiemy i je podmienimy. W załączniku screenshot z opisanej przez Pana pozycji (zamazany nr konta oraz komentarz).Wg moich obliczeń, z kursów otwarcia/zamknięcia tej pozycji wynika że ten trade to 4.3 pipsa, czyli profit powinien być: 4.3*8.1*10=348,3
Trochę to dziwne.....Sprawdziliśmy przed chwilą i z niewiadomych przyczyn podczas generowania statementu pozamieniały się wartości lotów dla poszczególnych pozycji.
To chyba wasze zadanie aby mieć profesjonalnie przygotowaną treść, w końcu to nie "Potop" i można poświęcić 1H aby przeczytać treść i poprawić błędy:) Podam jeden przykład żeby nie być gołosłownym.Prosimy podać te błędy - najlepiej na priva - wtedy je poprawimy.
Jesteśmy tylko ludźmi, każdemu może się zdarzyć błąd lub przeoczenie. Dziś statement zostanie poprawiony.Trochę to dziwne.....
Tak jakby spready na ejku spadły, ale i tak są wyższe niż np. na AM Pro .arnie600 pisze:witam. mam pytanie odnosnie EUR/YEN a właściwe spreadu dlaczego sie tak mocna rozjezdza? miedzy 0,5 do 2 pipsów, czesto i gesto wychodzi powyzej 2 pipsów uwzględniając prowizje. Moze by tak dodac nowych LP zeby spready były takie jak np u FXSalt. pozdrawiam
SceptyK33 pisze:dlaczego moderator tego forum pozwala na wciskanie ludziom kłamstw w żywe oczy ???