Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ze względu na panujący tu bałagan i liczbę zgłoszeń - posprzątałem wątek. Generalnie cała ta dyskusja miała miejsce już wcześniej, odpowiedzi zostały także udzielone. Tak więc zanim ktoś ponownie wyskoczy z tymi samymi pytaniami, proszę przeczytać cały temat.

Awatar użytkownika
Paulina
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Paulina »

Gratuluję.
Oto prawdziwe forum, na którym nie wolno zadawać niewygodnych pytań, a dowody na to, że broker przedstawia nieprawdziwe informacje na swój temat są kasowane pod pretekstem wprowadzania porządku.
Temat jest poważniejszy, niż się to wielu osobom wydaje i z pewnością jeszcze "wypłynie", bo nie tylko ja w tym kraju potrafię zadawać takie pytania.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Pani Paulino, nie zadała Pani ani jednego nowego pytania. Nie została poruszona żadna kwestia, która by nie była poruszana już wcześniej.
Z chęcią poczytam nowe pytania, jeżeli takowe Pani ma.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Paulina pisze: Padło pytanie o to, dlaczego na jednym z forów broker podaje, że ma licencję EFSA, skoro jej nie ma.
Otóż najpierw należałoby sprawdzić, czy wpis ten został wykonany przez brokera, czy też przez osoby trzecie.
Otrzymałem informacje że nie jest to oficjalny wpis.

Awatar użytkownika
Paulina
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Paulina »

Dobrze, poruszajmy się więc w ramach tego, co widnieje tutaj oraz na oficjalnej stronie brokera.
Wolałabym jednak, żeby odpowiedzi na pytania udzielał przedstawiciel brokera, bo na razie sprowadza się do tego, że bardziej rozmawiam z przedstawicielami tego forum, co jest dla mnie niezrozumiałe.
Proszę nie wyręczać brokera w udzielaniu odpowiedzi na pytania, chyba że macie Państwo jego pełnomocnictwo do udzielania wiążących wyjaśnień.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Pani Paulino, proszę mi nie wmawiać że potrzebuje jakiekolwiek pełnomocnictwo, aby pisać na forum. Jeżeli znam odpowiedź na jakieś pytanie, mam wolny czas to piszę. A że czasu wolnego sporo, to i sporo wypowiedzi.

Awatar użytkownika
EnergyMustFlow
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: EnergyMustFlow »

dopisek " The company offers the possibility to trade different derivatives on electronic trading platform available on its web page" oznacza że firma oferuje mozliwość handlu różnymi instrumentami pochodnymi ("derivatives" to instrumenty pochodne, wystarczy sprawdzić w słowniku). instrumenty pochodne na rynku forex to CFD.

Witam.

Masz rację, mój błąd i chylę czoła. Tak to bywa jak się czyta coś w języku nieojczystym po 2 nieprzespanych dobach :? ...

jest to niepodważalny dowód na to że firma oferuje usługi inwestycyjne a wiec łamie prawo

Przecież na stronie Armady wyraźnie napisane jest, że handlować można tylko walutami i metalami. Nie ma ani słowa o instrumentach pochodnych. Na ich platformie też dostępne są tylko waluty i metale. Więc jaki to wg Ciebie dowód i czy aby na pewno jest on "niepodważalny"?

Pozdrawiam
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

admiral juz chyba zapomnial czasy jak byl zarejestrowany na brytyjskich wyspach dziewiczych

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

sc17 pisze: na tym jak dla mnie koniec tematu bo zaraz admin mnie zbanuje za to że nie chwalę Armady jak reszta a wieć pewnie "jestem z konkurencji" :)

do momentu w którym nie złamiesz regulamin kolego żaden Admin Cie nie zbanuje więc nie "obrażaj" i nie wypisuj bzdur w naszym kierunku !!!

ja mam pytanie dlaczego nie jesteś taki odważny jak obeznany żeby pisać z własnego nicka tylko rejestrujesz nowe konto wyłącznie do tego celu ?? :)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Pierz Andrzej pisze: ja mam pytanie dlaczego nie jesteś taki odważny jak obeznany żeby pisać z własnego nicka tylko rejestrujesz nowe konto wyłącznie do tego celu ?? :)
współczuje Wam Modowie że musicie sie z "nimi" użerać...naprawdę
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

ODPOWIEDZ