DayTrading: Czwartek 21.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.02.2013
wrocili pod wspracie testowac od dolu 123
Pozycje L zamknięte teraz patrzymy co dalej nabroi
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
no godzinna swieczka na ej, elegancka, dokonczona flaga na h4, tez prawie perfect, cos za ladnie to wszystko wyglada
Cześć, dostałem propozycję pracy w firmie tradingowej i muszę się wykazać w daytradingu. Zawsze grałem średnioterminowo i na arbitrażach, więc jest to wielkie wyzwanie.Dostałem rachunek i traduje na samym forexie. Będę uważnym czytelnikiem tego działu forum 

Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu
Kondek pisze:Cześć, dostałem propozycję pracy w firmie tradingowej i muszę się wykazać w daytradingu. Zawsze grałem średnioterminowo i na arbitrażach, więc jest to wielkie wyzwanie.Dostałem rachunek i traduje na samym forexie. Będę uważnym czytelnikiem tego działu forum
to gdzie Cie przyjeli kolego?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
hehe wyjałes mi to z ust. trzeba grac co widacsureshot pisze:no godzinna swieczka na ej, elegancka, dokonczona flaga na h4, tez prawie perfect, cos za ladnie to wszystko wyglada

a co masz tak ponura ta robote, ze szukasz rozrywki w godzinach pracy ??
)

to pogratulowacKondek pisze:Cześć, dostałem propozycję pracy w firmie tradingowej i muszę się wykazać w daytradingu. Zawsze grałem średnioterminowo i na arbitrażach, więc jest to wielkie wyzwanie.Dostałem rachunek i traduje na samym forexie. Będę uważnym czytelnikiem tego działu forum

jak bedziesz bujaj jakas waluta daj znac podlaczymy sie hihi

Sito, dobre sito sobie spraw aby oddzielić ziarna od plewKondek pisze:Cześć, dostałem propozycję pracy w firmie tradingowej i muszę się wykazać w daytradingu. Zawsze grałem średnioterminowo i na arbitrażach, więc jest to wielkie wyzwanie.Dostałem rachunek i traduje na samym forexie. Będę uważnym czytelnikiem tego działu forum

A tak poważnie to powodzenia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.